fbpx

ПАКЕТОТ ВКЛУЧУВА 10 ДЕНА / 9 НОЌЕВАЊА ВО ПРИВАТНО СМЕСТУВАЊЕ И ГРАТИС АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ ПО ЦЕНИ ПОЧНУВАЈЌИ ОД 119‎€!

Аранжманот вклучува приватно сместување во I или II  категорија во двокреветни и трокреветни соби (погледни ги термините и цените).
Поаѓање од Скопје, Прилеп, Кавадарци, Неготино, Штип и Велес.

ПОНУДИ ГРЦИЈА ЛЕТО 10 или 11 НОЌЕВАЊА ВО ПРИВАТНО СМЕСТУВАЊЕ БЕЗ ПРЕВОЗ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ОД МИНИМУМ 50% ЗАКЛУЧНО ДО 31/03/2023, ОДОБРУВАМЕ ПОПУСТ

ТА АРКА СКОПЈЕ

Ул. Македонија бр. 12/1-4
+389 2 3290 414
arka@arka.com.mk

ТА АРКА ОХРИД

ул.Петар Чаулев бр.19
+389 46 252 300
arka.ohrid@arka.com.mk