fbpx

ПОЛИХРОНО лето 2024 Грција

Халкидики, Касандра (прв крак)

9 НОЌЕВАЊА БЕЗ ПРЕВОЗ!

ПОЛИХРОНО лето 2024: Се наоѓа на првиот крак од Халкидики-Касандра, на 98 километри југоисточно од Солун. Градот е опкружен со бујна медитеранска вегетација сместен на една од најубавите песочни плажи на Халкидики и претставува пријатно место за одмор со деца. Улицата покрај брегот е преполна со ресторани, таверни, кафе барови, голем број продавници, супермаркети, пекари и рентакар агенции.

ПОЛИХРОНО лето 2024 Грција | Халкидики | Polihrono Pepi 6 Вилата се наоѓа на околу 350 метри од плажата во Полихроно и 150 метри од центарот. Поседува двокреветни и трокреветни студија и четворокреветни апартмани, кујнски дел, тераса, ТВ, купатило, клима (се доплаќа). Во четворокреветните апартмани има брачен кревет или два единечни кревети, плус еден или два каучи/софа. Постелнината се менува на половина смена. За време на престојот, гостите сами ја одржуваат хигиената.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН, БЕЗ ПРЕВОЗ

Вила Pepi08.06.
17.06.
17.06.
26.06.
26.06.
05.07.
05.07.
14.07.
14.07.
23.07.
23.07.
01.08.
01.08.
10.08.
10.08.
19.08.
19.08.
28.08.
28.08.
06.09.
06.09.
15.09.
15.09.
24.09.
ноќевања99999999999
Студио 02 наем210250290320390425425425390320250195
Студио 03 наем230280320355440470470470440355280230
Апартман 02 наем255275315355425455455455425355275255
Апартман 03 наем275305340380470490490490470380305275
Апартман 04 наем295335370415495520520520495415335295
  • Климата се доплаќа на ден по студио/ апартман

ПОЛИХРОНО лето 2024

ПОЛИХРОНО лето 2024 Грција | Халкидики | Polihrono Najam apartmana Vila Pedia 1 1Вила Pedias 1 се наоѓа на околу 180 метри од плажата во Полихроно и 200 метри од центарот. Покрај вилата има јавен паркинг но со ограничени слободни места. Поседува двокреветни и трокреветни студија кујнски дел, тераса, ТВ, купатило, клима ( вклучена во цената ). Постелнината се менува на половина смена. За време на престојот, гостите сами ја одржуваат хигиената.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН, БЕЗ ПРЕВОЗ

Вила Pedias 108.06.
17.06.
17.06.
26.06.
26.06.
05.07.
05.07.
14.07.
14.07.
23.07.
23.07.
01.08.
01.08.
10.08.
10.08.
19.08.
19.08.
28.08.
28.08.
06.09.
06.09.
15.09.
15.09.
24.09.
ноќевања999999999999
Студио02 наем210280330370410495530530530495395330
Студио 03 наем235310370410445545575575575545430370
  • Климата е вклучена во цената

ПОЛИХРОНО лето 2024

ПОЛИХРОНО лето 2024 Грција | Халкидики | Polihrono leto Vila Pedia 2 1
Вила Pedias 2 се наоѓа на 50 метри од плажата во Полихроно и 400 метри од центарот. Поседува двокреветни, трокреветни и чртирикреветни студија кујнски дел, тераса, ТВ, купатило, клима ( вклучена во цената ). Постелнината се менува на половина смена. За време на престојот, гостите сами ја одржуваат хигиената.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН, БЕЗ ПРЕВОЗ

Вила Pedias 208.06.
17.06.
17.06.
26.06.
26.06.
05.07.
05.07.
14.07.
14.07.
23.07.
23.07.
01.08.
01.08.
10.08.
10.08.
19.08.
19.08.
28.08.
28.08.
06.09.
06.09.
15.09.
15.09.
24.09.
ноќевања999999999999
Студио 02 наем320390450495595645645645595480390310
Студио 03 наем350425485540650695695695650520425340
Студио 04 наем380455530590695780780780695565455375
  • Климата е вклучена во цената

ПОЛИХРОНО лето 2024

ПОЛИХРОНО лето 2024 Грција | Халкидики | Polihrono Pepi 6

Вилата се наоѓа на околу 350 метри од плажата во Полихроно и 150 метри од центарот. Поседува двокреветни и трокреветни студија и четворокреветни апартмани, кујнски дел, тераса, ТВ, купатило, клима (се доплаќа). Во четворокреветните апартмани има брачен кревет или два единечни кревети, плус еден или два каучи/софа. Постелнината се менува на половина смена. За време на престојот, гостите сами ја одржуваат хигиената.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН, БЕЗ ПРЕВОЗ

Вила Pepi08.06.
17.06.
17.06.
26.06.
26.06.
05.07.
05.07.
14.07.
14.07.
23.07.
23.07.
01.08.
01.08.
10.08.
10.08.
19.08.
19.08.
28.08.
28.08.
06.09.
06.09.
15.09.
15.09.
24.09.
ноќевања99999999999
Студио 02 наем210250290320390425425425390320250195
Студио 03 наем230280320355440470470470440355280230
Апартман 02 наем255275315355425455455455425355275255
Апартман 03 наем275305340380470490490490470380305275
Апартман 04 наем295335370415495520520520495415335295
  • Климата се доплаќа на ден по студио/ апартман

ПОЛИХРОНО лето 2024

ПОЛИХРОНО лето 2024 Грција | Халкидики | Polihrono Najam apartmana Vila Pedia 1 1Вила Pedias 1 се наоѓа на околу 180 метри од плажата во Полихроно и 200 метри од центарот. Покрај вилата има јавен паркинг но со ограничени слободни места. Поседува двокреветни и трокреветни студија кујнски дел, тераса, ТВ, купатило, клима ( вклучена во цената ). Постелнината се менува на половина смена. За време на престојот, гостите сами ја одржуваат хигиената.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН, БЕЗ ПРЕВОЗ

Вила Pedias 108.06.
17.06.
17.06.
26.06.
26.06.
05.07.
05.07.
14.07.
14.07.
23.07.
23.07.
01.08.
01.08.
10.08.
10.08.
19.08.
19.08.
28.08.
28.08.
06.09.
06.09.
15.09.
15.09.
24.09.
ноќевања999999999999
Студио02 наем210280330370410495530530530495395330
Студио 03 наем235310370410445545575575575545430370
  • Климата е вклучена во цената

ПОЛИХРОНО лето 2024

ПОЛИХРОНО лето 2024 Грција | Халкидики | Polihrono leto Vila Pedia 2 1 Вила Pedias 2 се наоѓа на 50 метри од плажата во Полихроно и 400 метри од центарот. Поседува двокреветни, трокреветни и чртирикреветни студија кујнски дел, тераса, ТВ, купатило, клима ( вклучена во цената ). Постелнината се менува на половина смена. За време на престојот, гостите сами ја одржуваат хигиената.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН, БЕЗ ПРЕВОЗ

Вила Pedias 208.06.
17.06.
17.06.
26.06.
26.06.
05.07.
05.07.
14.07.
14.07.
23.07.
23.07.
01.08.
01.08.
10.08.
10.08.
19.08.
19.08.
28.08.
28.08.
06.09.
06.09.
15.09.
15.09.
24.09.
ноќевања999999999999
Студио 02 наем320390450495595645645645595480390310
Студио 03 наем350425485540650695695695650520425340
Студио 04 наем380455530590695780780780695565455375
  • Климата е вклучена во цената

ПОЛИХРОНО лето 2024

email offers