129€
8 март во Опатија

Опатија

05.03 – 09.03.2020
Разглед на Загреб
Излет до Плитвички езера
Излет и шопинг во Трст

99€
Златибор

Златибор

05.03 – 08.03.2020
Вклучена Осмомартовска вечера со музика
Разглед на Сирогојно, посета на Врњачка Бања
Излет Мокра Гора (Дрвенград, Андриќград)

219€

Кападокија

04.03 – 10.03.2020
Разглед на Анкара со туристички водич
Разглед на Бурса со туристички водич
Пакет дводневен разглед на Кападокија

139€
Виена

Виена

06.03 – 10.03.2020
Разглед на Виена
Посета на Белведере и забавен парк Пратер
Посета на Designer Outlet Parndorf

Welcome to Macedonia ~ Experience the Balkan

.. with different tours including several countries ..

ТА АРКА СКОПЈЕ

Скопје: Ул. Македонија бр. 12/1-4
Телефон: +389 2 3290 414
е-Пошта: arka@arka.com.mk

ТА АРКА ОХРИД

Охрид: ул.Петар Чаулев бр.19
Телефон: +389 46 252 300
е-Пошта: arka.ohrid@arka.com.mk