fbpx

Понуди за НОВА ГОДИНА 2024

Понуди за нова година 2024 | budva new year

Будва нова година 2024

Гратис посета на Св.Стефан
Факултативен излет до Дубровник, Тиват и Котор
Новогодишни концерти на Тони Цетински, Ван Гог, Александра Пријовиќ

Солун нова година 2024 Паралија - Воден - Литохоро - Катерини

Солун нова година 2024 Паралија

Гратис излет до водопадите во Воден
Факултативен излет до Литохоро и Катерини
НОВОГОДИШЕН ШОПИНГ во Солун и Космос

Понуди за нова година 2024 | bucharest bukuresht

Букурешт

Гратис излет до езерото Снагов
Можност за факултативен излет до Синаја, Бран и Брашов

Понуди за нова година 2024 | monument unknown soldier from world war i avala belgrade serbia

Белград

Можност за факултативен излет до Нови Сад за 15€