fbpx

ДИОНИСОС лето 2023 Грција

Халкидики, Касандра (прв крак)

9 НОЌЕВАЊА БЕЗ ПРЕВОЗ!

ДИОНИСОС лето 2023 Грција | Халкидики: Оддалечен 50 километри од Солун и 3 километри од најблискиот град Неа Мудања. Местото е раширено по должина на една од најубавите песочни плажи во тој регион во кое се наоѓа и преубаво шеталиште со многу цвеќиња. Местото има одлична сообраќајна врска со Солун а до најблискиот град Неа Мудања се стигнува и пеш за 20- тина минути. Идеално место за оние кои бараат мир и фамилии со деца.

ДИОНИСОС лето 2023 Грција | Халкидики | vila afrodite dionisos beach letovanje halkidiki smestaj apartmani dionisos bic 2

Вилата се наоѓа во самиот центар на местото, на околу 120 метри од плажата. Поседува двокреветни студија, трокреветни и четвотокреветни апартмани, кујнски дел, тераса, купатило. Кај трокреветните и четворокреветните апартмани, едниот односно двата кревети се во кујнскиот дел  а  останатите два кревети се во спалната соба. Постелнината се менува на половина смена. За време на престојот, гостите сами ја одржуваат хигиената. Напомена: Вила Афродита, не поседува клима уред.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН, БЕЗ ПРЕВОЗ

Вила Афродита11.06.
20.06.
20.06.
29.06.
29.06.
08.07.
08.07.
17.07.
17.07.
26.07.
26.07.
04.08.
04.08.
13.08.
13.08.
22.08.
22.08.
31.08.
31.08.
09.09.
09.09.
18.09.
ноќевања99999999999
Студио 02 наем260295370425470470470455440360295
Апартман 03 наем290320395450495495495480470385310
Апартман 04 наем (2+2)320350420480520520520495485410335

  • Вила AFRODITA не поседува клима уред

ДИОНИСОС лето 2023 Грција | Халкидики | vila afrodite dionisos beach letovanje halkidiki smestaj apartmani dionisos bic 2

Вилата се наоѓа во самиот центар на местото, на околу 120 метри од плажата. Поседува двокреветни студија, трокреветни и четвотокреветни апартмани, кујнски дел, тераса, купатило. Кај трокреветните и четворокреветните апартмани, едниот односно двата кревети се во кујнскиот дел  а  останатите два кревети се во спалната соба. Постелнината се менува на половина смена. За време на престојот, гостите сами ја одржуваат хигиената. Напомена: Вила Афродита, не поседува клима уред.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН, БЕЗ ПРЕВОЗ

Вила Афродита11.06.
20.06.
20.06.
29.06.
29.06.
08.07.
08.07.
17.07.
17.07.
26.07.
26.07.
04.08.
04.08.
13.08.
13.08.
22.08.
22.08.
31.08.
31.08.
09.09.
09.09.
18.09.
ноќевања99999999999
Студио 02 наем260295370425470470470455440360295
Апартман 03 наем290320395450495495495480470385310
Апартман 04 наем (2+2)320350420480520520520495485410335

Вила AFRODITA не поседува клима уред

email offers