fbpx

ОЛИМПИК БИЧ лето 2024 Грција

Олимписка Ривиера

9 НОЌЕВАЊА БЕЗ ПРЕВОЗ!

ОЛИМПИК БИЧ лето 2024: На Олимписката ривиера, одалечен 3 километри од Паралиа, а поврзано со неа со шеталиште по должина на плажата. Многубројните таверни, ресторани, продавници даваат посебен колорит на оваа летувалиште. Претставува мирно место за одмор, погоден за семеен туризам со долга песочна плажа. Близината на Паралиа овозможува богат ноќен живот.

ОЛИМПИК БИЧ лето 2024 Грција | Олимписка ривиера | Olimpik Beach Vila Zachos 1

Вилите се наоѓаат на 250 метри од плажата во Олимпик бич, една покрај друга. Поседуваат идентично сместување, двокреветни и трокреветни студија на приземје и двокреветни, трокреветни и четворокреветни студија на спрат. Кај четворокреветните студија, два кревети се нормални а два кревети се на спрат. Поседуваат кујнски дел, тераса, ТВ, купатило, клима ( се доплаќа ). Постелнината се менува на половина смена. За време на престојот, гостите сами ја одржуваат хигиената.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН, БЕЗ ПРЕВОЗ

Вила ZAHOS08.06.
17.06.
17.06.
26.06.
26.06.
05.07.
05.07.
14.07.
14.07.
23.07.
23.07.
01.08.
01.08.
10.08.
10.08.
19.08.
19.08.
28.08.
28.08.
06.09.
06.09.
15.09.
15.09.
24.09.
Број на ноќевања999999999999
Студио 02 наем Приземје175220245290360390390390360270230160
Студио 03 наем Приземје190235280330410430430430410290260190
Студио 02 наем Спрат195240270320390420420420390295260190
Студио 03 наем Спрат220260305360440460460460440320290220
Студио 03+1 наем Спрат250290340395480500500500480350320245
  • климата се доплаќа на ден по студио;

ОЛИМПИК БИЧ лето 2024

ОЛИМПИК БИЧ лето 2024 Грција | Олимписка ривиера | Olimpik Beach Vila Zachos 1 Вилите се наоѓаат на 250 метри од плажата во Олимпик бич, една покрај друга. Поседуваат идентично сместување, двокреветни и трокреветни студија на приземје и двокреветни, трокреветни и четворокреветни студија на спрат. Кај четворокреветните студија, два кревети се нормални а два кревети се на спрат. Поседуваат кујнски дел, тераса, ТВ, купатило, клима ( се доплаќа ). Постелнината се менува на половина смена. За време на престојот, гостите сами ја одржуваат хигиената.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН, БЕЗ ПРЕВОЗ

Вила ZAHOS08.06.
17.06.
17.06.
26.06.
26.06.
05.07.
05.07.
14.07.
14.07.
23.07.
23.07.
01.08.
01.08.
10.08.
10.08.
19.08.
19.08.
28.08.
28.08.
06.09.
06.09.
15.09.
15.09.
24.09.
Број на ноќевања999999999999
Студио 02 наем Приземје175220245290360390390390360270230160
Студио 03 наем Приземје190235280330410430430430410290260190
Студио 02 наем Спрат195240270320390420420420390295260190
Студио 03 наем Спрат220260305360440460460460440320290220
Студио 03+1 наем Спрат250290340395480500500500480350320245
  • климата се доплаќа на ден по студио;

ОЛИМПИК БИЧ лето 2024

ОЛИМПИК БИЧ лето 2024 Грција | Олимписка ривиера | Oliympic Beach Vili Irini Leto 34

Вилите се наоѓаат на 250 метри од плажата во Олимпик бич, една покрај друга. Поседуваат идентично сместување,  двокреветни и трокреветни студија на приземје и двокреветни, трокреветни и четворокреветни студија на спрат. Кај четворокреветните студија, два кревети се нормални а два кревети се на спрат. Поседуваат кујнски дел, тераса, ТВ, купатило, клима ( се доплаќа). Постелнината се менува на половина смена. За време на престојот, гостите сами ја одржуваат хигиената.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН, БЕЗ ПРЕВОЗ

Вила IRINI08.06.
17.06.
17.06.
26.06.
26.06.
05.07.
05.07.
14.07.
14.07.
23.07.
23.07.
01.08.
01.08.
10.08.
10.08.
19.08.
19.08.
28.08.
28.08.
06.09.
06.09.
15.09.
15.09.
24.09.
Број на ноќевања999999999999
Студио 02 наем Приземје175220245290360390390390360270230160
Студио 03 наем Приземје190235280330410430430430410290260190
Студио 02 наем Спрат195240270320390420420420390295260190
Студио 03 наем Спрат220260305360440460460460440320290220
Студио 03+1 наем Спрат250290340395480500500500480350320245
  • климата се доплаќа на ден по студио;

ОЛИМПИК БИЧ лето 2024

ОЛИМПИК БИЧ лето 2024 Грција | Олимписка ривиера | Oliympic Beach Vili Irini Leto 34 Вилите се наоѓаат на 250 метри од плажата во Олимпик бич, една покрај друга. Поседуваат идентично сместување,  двокреветни и трокреветни студија на приземје и двокреветни, трокреветни и четворокреветни студија на спрат. Кај четворокреветните студија, два кревети се нормални а два кревети се на спрат. Поседуваат кујнски дел, тераса, ТВ, купатило, клима ( се доплаќа). Постелнината се менува на половина смена. За време на престојот, гостите сами ја одржуваат хигиената.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН, БЕЗ ПРЕВОЗ

Вила IRINI08.06.
17.06.
17.06.
26.06.
26.06.
05.07.
05.07.
14.07.
14.07.
23.07.
23.07.
01.08.
01.08.
10.08.
10.08.
19.08.
19.08.
28.08.
28.08.
06.09.
06.09.
15.09.
15.09.
24.09.
Број на ноќевања999999999999
Студио 02 наем Приземје175220245290360390390390360270230160
Студио 03 наем Приземје190235280330410430430430410290260190
Студио 02 наем Спрат195240270320390420420420390295260190
Студио 03 наем Спрат220260305360440460460460440320290220
Студио 03+1 наем Спрат250290340395480500500500480350320245
  • климата се доплаќа на ден по студио;

ОЛИМПИК БИЧ лето 2024

email offers