fbpx

СИВОТА лето 2024 Грција

Јонски брег

9 НОЌЕВАЊА БЕЗ ПРЕВОЗ!

СИВОТА лето 2024 Грција: Ова сликовито место е сместен на Јонскиот брег, опкружено со бујна вегетација, песочни плажи кои ги заплискуваат води од чисто тиркизно море. Сивота се наоѓа помеѓу Игуменица и Парга, позната по скриените плажи и мали заливи. Местото е амфитеатрално распоредено, и благо се спушта спрема централното шеталиште. Идеално месо од каде може лесно да се посети Крф и Парга.

СИВОТА лето 2024 Грција | Јонски брег | Apartmani Sivota Vila Baywatch 5

Вилата се наоѓа на мала височина, околу 500 до 600 метри од најблиската плажа Agios Anastasios. Од центалниот дел на градот е одалечена околу 20 – тина минути пеш и има паркинг за автомобил. Поседува двокреветни, двокреветни со помошен кревет ( дете до 12 години ) и четворокреветни студија-два нормални кревети и софа на развлекување; трокреветни, четворокреветни апартмани и петокреветен дуплекс апартман. Има кујнски дел, купатило ТВ, тераса и клима која се доплаќа. Постелнината се менува на 5 дена. Гостите сами ја одржуваат хигиената.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН, БЕЗ ПРЕВОЗ

Вила BAYWATCH06.06.
15.06.
15.06.
24.06.
24.06.
03.07.
03.07.
12.07.
12.07.
21.07.
21.07.
30.07.
30.07.
08.08.
08.08.
17.08.
17.08.
26.08.
26.08.
04.09.
04.09.
13.09.
13.09.
22.09.
Број на ноќевања999999999999
Студио 02 наем190250290340415465480480465390340290
Студио 02+1 наем215275320375450495540540495435375320
Студио 02+2 наем245310355420490550595595550480420355
Апартман 03 наем255325405450555610630630610450415405
Апартман 04 наем280360455515615680695695680515470455
Апартман 05 duplex наем295395495565670730750750730565515495
  • Kлимата се доплаќа по студио/апартман

СИВОТА лето 2024 Грција

СИВОТА лето 2024 Грција | Јонски брег | Apartmani Sivota Vila Baywatch 5 Вилата се наоѓа на мала височина, околу 500 до 600 метри од најблиската плажа Agios Anastasios. Од центалниот дел на градот е одалечена околу 20 – тина минути пеш и има паркинг за автомобил. Поседува двокреветни, двокреветни со помошен кревет ( дете до 12 години ) и четворокреветни студија-два нормални кревети и софа на развлекување; трокреветни, четворокреветни апартмани и петокреветен дуплекс апартман. Има кујнски дел, купатило ТВ, тераса и клима која се доплаќа. Постелнината се менува на 5 дена. Гостите сами ја одржуваат хигиената.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН, БЕЗ ПРЕВОЗ

Вила BAYWATCH06.06.
15.06.
15.06.
24.06.
24.06.
03.07.
03.07.
12.07.
12.07.
21.07.
21.07.
30.07.
30.07.
08.08.
08.08.
17.08.
17.08.
26.08.
26.08.
04.09.
04.09.
13.09.
13.09.
22.09.
Број на ноќевања999999999999
Студио 02 наем190250290340415465480480465390340290
Студио 02+1 наем215275320375450495540540495435375320
Студио 02+2 наем245310355420490550595595550480420355
Апартман 03 наем255325405450555610630630610450415405
Апартман 04 наем280360455515615680695695680515470455
Апартман 05 duplex наем295395495565670730750750730565515495
  • Kлимата се доплаќа по студио/апартман

СИВОТА лето 2024 Грција

email offers