fbpx

ПАРГА лето 2024 Грција

Јонски брег

9 НОЌЕВАЊА БЕЗ ПРЕВОЗ!

ПАРГА лето 2024: Преубав град кој се наоѓа во западниот дел на Грција, од Солун одалечен 375км, а од Игуменица 47км. Парга поседува импресивна вегетација, опкружена со планини и плантажи со маслинки, кристално чисто море, преубави плажи, тесни улици, поплочени калдрми и нуди за секого по нешто. Од градската тврдина се пружи инзонредна панорама која ги краси сите туристички брошури. Во близина на Парга се наоѓаат многубројни скриени плажи а најпозната е плажата Валтос.

ПАРГА лето 2024 Грција | Јонски брег | Parga Letovanje Dream Studios 3

Вилата е сместена во градот Парга на мала височина, на неколку минути пеш до центарот на градот и околу 1000 метри од најубавата плажа Валтос. Поседува двокреветни и трокреветни студија. Секое студио е отремено со кујски дел, тераса, ТВ, купатило и клима која се доплаќа. Постелнината се менува на половина смена. За време на престојот, гостите сами ја одржуваат хигиената.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН, БЕЗ ПРЕВОЗ

Вила DREAMS STUDIOS06.06.
15.06.
15.06.
24.06.
24.06.
03.07.
03.07.
12.07.
12.07.
21.07.
21.07.
30.07.
30.07.
08.08.
08.08.
17.08.
17.08.
26.08.
26.08.
04.09.
04.09.
13.09.
13.09.
22.09.
Број на ноќевања999999999999
Студио 02 наем230280360405485555575575555465405360
Студио 03 наем260315395455540595625625595520455395
  • Климата се доплаќа на ден по студио

ПАРГА лето 2024

ПАРГА лето 2024 Грција | Јонски брег | Parga Letovanje Dream Studios 3 Вилата е сместена во градот Парга на мала височина, на неколку минути пеш до центарот на градот и околу 1000 метри од најубавата плажа Валтос. Поседува двокреветни и трокреветни студија. Секое студио е отремено со кујски дел, тераса, ТВ, купатило и клима која се доплаќа. Постелнината се менува на половина смена. За време на престојот, гостите сами ја одржуваат хигиената.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН, БЕЗ ПРЕВОЗ

Вила DREAMS STUDIOS06.06.
15.06.
15.06.
24.06.
24.06.
03.07.
03.07.
12.07.
12.07.
21.07.
21.07.
30.07.
30.07.
08.08.
08.08.
17.08.
17.08.
26.08.
26.08.
04.09.
04.09.
13.09.
13.09.
22.09.
Број на ноќевања999999999999
Студио 02 наем230280360405485555575575555465405360
Студио 03 наем260315395455540595625625595520455395
  • Климата се доплаќа на ден по студио

ПАРГА лето 2024

email offers