fbpx

Платамона лето 2023 Грција

Олимписка Ривиера

9 НОЌЕВАЊА БЕЗ ПРЕВОЗ!

Платамона лето 2023: Ексклузивното летувалиште се наоѓа во подножјето на планината Олимп. Во овој дел на Егејското крајбрежје оваа место е најстара туристичка дестинација, топло море и културно богатствo. Бројни туристички и угостителски објекти, и медитеранската клима, пружаат незаборавен одмор за сите генерации

Платамона лето 2023 Грција | Олимписка ривиера | Vila Mihalis 1 1Вилата се наоѓа на 350 метри од плажата во Платамона во мирен дел во близина на два маркети. Вилата е на два спрата, кујната е малку издвоена. Поседува двокреветни, трокреветни, четворокреветни и петокреветни студија, кујнски дел, тераса, ТВ, купатило, клима ( вклучена во цена ). Третиот кревет е нормален. Четвртиот кревет може да биде нормален или дел од брачен кревет. Еден француски кревет се смета како два кревети. Постелнината се менува на половина смена. За време на престојот, гостите сами ја одржуваат хигиената.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН, БЕЗ ПРЕВОЗ

Вила
MIHALIS
05.07.
14.07.
14.07.
23.07.
23.07.
01.08.
01.08.
10.08.
10.08.
19.08.
19.08.
28.08.
28.08.
06.09.
06.09.
15.09.
број на ноќевања99999999
Студио 02 наем225285325325325285225160
Студио 03 наем250315350350350315250180
Студио 04 наем285350375375375350285205
Студио 05 Наем305370395395395370305225

  • Климата е вклучена во цената во месец Јули и Август

Платамона лето 2023 Грција | Олимписка ривиера | Vila Dora 2 2Вилата се наоѓа на 200 метри од плажата во Платамона. Поседува двокреветни и трокреветни апартмани со издвоена кујна, и четворокреветни и петтокреветни апартмани дуплекси(две одвоени соби), кујнски дел, тераса, ТВ, купатило и клима (се доплаќа). За време на престојот, гостите сами ја одржуваат хигиената.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН, БЕЗ ПРЕВОЗ

Вила
DORA
17.06.
26.06.
26.06.
05.07.
05.07.
14.07.
14.07.
23.07.
23.07.
01.08.
01.08.
10.08.
10.08.
19.08.
19.08.
28.08.
28.08.
06.09.
06.09.
15.09.
број на ноќевања9999999999
Апартман 02 наем160210225285325325325285225160
Апартман 03 наем180230250315350350350315250180
Апартман 04 дуплекс наем275345365445500500500445365275
Апартман 05 дуплекс наем290365385465515515515475385290

  • Климата се доплаќа 5 евра на ден по студио

Платамона лето 2023 Грција | Олимписка ривиера | Platamon Vila Magda 8

Вилата се наоѓа на 100 метри од центарот на Платамона и 250 метри од плажата. Располага со двокреветни, трокреветни студија, четворокреветни и петокреветни дуплекс апартмани опремени со кујнски дел, тераса, ТВ, купатило и клима (се доплаќа). За време на престојот, гостите сами ја одржуваат хигиената.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН, БЕЗ ПРЕВОЗ

Вила MAGDA11.06.
20.06.
20.06.
29.06.
29.06.
08.07.
08.07.
17.07.
17.07.
26.07.
26.07.
04.08.
04.08.
13.08.
13.08.
22.08.
22.08.
31.08.
31.08.
09.09.
09.09.
18.09.
број ноќевања99999999999
Студио 02 наем220250290330380410410410390290260
Студио 03 наем240270310350395430430430410310280
Апартман 04 дуплекс наем345390445465530530530510445420345
Апартман 05 дуплекс наем370410470490555555555535470440360

  • климата се доплаќа на ден по студио/апартман;

Платамона лето 2023 Грција | Олимписка ривиера | Platamon Vila Ilios 22Вилата се наоѓа на 300 метри од црквата и градската плажа. Од плажата Каламаки која е споена со Неи Пори одалечена е околу 500 метри. Располага со двокреветни и трокреветни студија опремени со кујнски дел, тераса, ТВ, купатило и клима (се доплаќа). За време на престојот, гостите сами ја одржуваат хигиената.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН, БЕЗ ПРЕВОЗ

Вила ILIOS11.06.
20.06.
20.06.
29.06.
29.06.
08.07.
08.07.
17.07.
17.07.
26.07.
26.07.
04.08.
04.08.
13.08.
13.08.
22.08.
22.08.
31.08.
31.08.
09.09.
09.09.
18.09.
број ноќевања99999999999
Студио 02 наем220250290330380410410410390290260
Студио 03 наем240270310350395430430430410310280

  • климата се доплаќа 5 евра на ден по студио/апартман;

email offers