fbpx

ЛЕПТОКАРИЈА ЛЕТО 2024

Олимписка Ривиера | Грција

9 НОЌЕВАЊА БЕЗ ПРЕВОЗ!

Лептокарија лето 2024: Се наоѓа на околу 85 километри југозападно од Солун и 25 километри јужно од трговскиот центар Катерини, на најубавиот дел од брегот кој се протега во подножјето на планината Олимп. На крајот од широката и уредена песочна плажа има шеталиште, а новата шопинг-пешачка зона и вековниот парк во центарот на местото го комплетираат амбиентот со многу вили, апартмани и хотели, ресторани, дискотеки, кафулиња, маркети и продавници… Местото е познато по водата за пиење која доаѓа од Олимп

Лептокарија лето 2024 Грција | Олимписка ривиера | Leptokarija leto agencija Vila Platanos 12Вилата се наоѓа на исклучителна локација, околу 200 метри од плажата во Лептокарија, опкружена со стогодишни чинари. Располага со голем, уреден и ограден двор и е погоден за семејства со деца. Поседува двокреветни, трокреветни, четирикреветни и петокреветни студија, кујнски дел, тераса, ТВ, купатило. Вилата поседува клима уред, само кај студијата на спрат. Студијата на приземје, не поседуваат клима уред. Постелнината се менува на половина смена. За време на престојот, гостите сами ја одржуваат хигиената.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН, БЕЗ ПРЕВОЗ

Вила PLATANOS08.06.
17.06.
17.06.
26.06.
26.06. 05.07.05.07. 14.07.14.07. 23.07.23.07. 01.08.01.08. 10.08.10.08. 19.08.19.08. 28.08.28.08. 06.09.06.09. 15.09.15.09. 24.09.
Број на ноќевања999999999999
Студио 02 наем205240280330395430430430390320240190
Студио 03 Наем225270315360430470470470430350270215
Студио 04 Наем245290345395475515515515475410320245
Студио 05 Наем270310370420495530530530495430340270
  • Вилата поседува клима уред само во студијата на први спрат и е вклучена во цената. Студијата на приземје, не поседуваат клима уред.

Лептокарија лето 2024 Грција | Олимписка ривиера | Leptokarija leto agencija Vila Platanos 12Вилата се наоѓа на исклучителна локација, околу 200 метри од плажата во Лептокарија, опкружена со стогодишни чинари. Располага со голем, уреден и ограден двор и е погоден за семејства со деца. Поседува двокреветни, трокреветни, четирикреветни и петокреветни студија, кујнски дел, тераса, ТВ, купатило. Вилата поседува клима уред, само кај студијата на спрат. Студијата на приземје, не поседуваат клима уред. Постелнината се менува на половина смена. За време на престојот, гостите сами ја одржуваат хигиената.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН, БЕЗ ПРЕВОЗ

Вила PLATANOS08.06.
17.06.
17.06.
26.06.
26.06. 05.07.05.07. 14.07.14.07. 23.07.23.07. 01.08.01.08. 10.08.10.08. 19.08.19.08. 28.08.28.08. 06.09.06.09. 15.09.15.09. 24.09.
Број на ноќевања999999999999
Студио 02 наем205240280330395430430430390320240190
Студио 03 Наем225270315360430470470470430350270215
Студио 04 Наем245290345395475515515515475410320245
Студио 05 Наем270310370420495530530530495430340270
  • Вилата поседува клима уред само во студијата на први спрат и е вклучена во цената. Студијата на приземје, не поседуваат клима уред.

Лептокарија лето 2024

email offers