fbpx

ЛЕФКАДА лето 2023 Грција

НИДРИ - Јонски брег

10/11 НОЌЕВАЊА БЕЗ ПРЕВОЗ

ЛЕФКАДА лето 2023: Преубав остров кој се наоѓа во западна Грција на Јонско море, помеѓу Крф и Кефалонија. Златни песочни плажи, кристално чисто море, планини со богата вегетација се некои од каректеристиките кои ја праваат Лефкада Грција лето – идеално место за незаборавен одмор. Нај развиено туристичко место е Нидри а јужно се островите Кефалонија и Закинтос до каде се организираат бројни излети.

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ОД МИНИМУМ 50% ЗАКЛУЧНО ДО 31/03/2023, ОДОБРУВАМЕ ПОПУСТ

ЛЕФКАДА лето 2023 Грција | konstadin 02

Оваа убава и конфорна вила се наоѓа во мирниот дел од центарот на Нидри. Пред вилата се наоѓа базен со бар кој може слободно да се користи. Локација: 400 метри од градската плажа и 300 метри од центарот на градот. Апп 02 и 03 се сместени на приземје, први и втори спрат и поседуваат два или три стандардни кревети, одвоена кујна(фрижидер, решо со две рингли, прибор и садови според бројот на гостите), купатило со туш када, ТВ, клима и тераса со гарнитура за седење. Апп 04 се наоѓаат на први и втори спрат. Поседуваат две спални соби со по два кревети, две тераси со гарнитура за седење, одвоена кујна (фрижидер, решо со две рингли, прибор и садови според бројот на гостите), купатило со туш када, ТВ, клима која е вклучена во цената.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА БРОЈ НА НОЌЕВАЊА ПО ЛИЦЕ, БЕЗ ПРЕВОЗ

Услугамај.31јун.10јун.20јун.30јул.11јул.21авг.01авг.11авг.22септ.01септ.12септ.22окт.02
Број на ноќевања1010101110111011101110107
Апп 02 по лице6910916922928933932934932925916910959
Цена до 31/0359991592192693193093293192391599949
Апп 03 по лице59891291892292892792992791991299949
Цена до 31/0349791191792092692592792591791098939
Апп 04 по лице5979149209229299279289269199998949
Цена до 31/034969139199209279259269249179897939
Family club* 1 дете од 2-14 год.29393939393939393939392920
 • Едно дете од 2-14 години плаќа цена дадена во табелата, во придружба со 2 возрасни лица по цена од АПП 02 и користи сопствен кревет во АПП 03 или заеднички кревет (дете до 6 год) со возрасни лица во АПП 02;
 • климата е вклучена во цената

ЛЕФКАДА лето 2023 Грција | konstadin 02Оваа убава и конфорна вила се наоѓа во мирниот дел од центарот на Нидри. Пред вилата се наоѓа базен со бар кој може слободно да се користи. Локација: 400 метри од градската плажа и 300 метри од центарот на градот. Апп 02 и 03 се сместени на приземје, први и втори спрат и поседуваат два или три стандардни кревети, одвоена кујна(фрижидер, решо со две рингли, прибор и садови според бројот на гостите), купатило со туш када, ТВ, клима и тераса со гарнитура за седење. Апп 04 се наоѓаат на први и втори спрат. Поседуваат две спални соби со по два кревети, две тераси со гарнитура за седење, одвоена кујна (фрижидер, решо со две рингли, прибор и садови според бројот на гостите), купатило со туш када, ТВ, клима која е вклучена во цената.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА БРОЈ НА НОЌЕВАЊА ПО ЛИЦЕ, БЕЗ ПРЕВОЗ

Услугамај.31јун.10јун.20јун.30јул.11јул.21авг.01авг.11авг.22септ.01септ.12септ.22окт.02
Број на ноќевања1010101110111011101110107
Апп 02 по лице6910916922928933932934932925916910959
Цена до 31/0359991592192693193093293192391599949
Апп 03 по лице59891291892292892792992791991299949
Цена до 31/0349791191792092692592792591791098939
Апп 04 по лице5979149209229299279289269199998949
Цена до 31/034969139199209279259269249179897939
Family club* 1 дете од 2-14 год.29393939393939393939392920

 • Едно дете од 2-14 години плаќа цена дадена во табелата, во придружба со 2 возрасни лица по цена од АПП 02 и користи сопствен кревет во АПП 03 или заеднички кревет (дете до 6 год) со возрасни лица во АПП 02;
 • климата е вклучена во цената

ЛЕФКАДА лето 2023 Грција | nikos 01

Вилата се наоѓа во мирниот дел на Нидри, околу 300м од градската плажа и 200м од главната улица. Располага со двокреветни студија и апартмани и трокреветни апартнани со можност за додаток на помошен кревет за дете до 12 години. Студио 02, сместени се на први и втори спрат и содржат два стандардни кревети или еден француски кревет а како помошен кревет може да содржат софа на расклопување, кујна (фрижидер, решо со две рингли, прибор и садови според бројот на гостите), купатило, ТВ, клима со доплата и тераса со гарнитура за седење. Апп 02/ 03 сместени се на први и втори спрат, поседуваат два или три стандардни кревети или француски кревет и еден единечен ( во некои апартмани има можност за додавање софа на расклопување како помошен кревет), одвоена кујна, (фрижидер, решо со две рингли, прибор и садови според бројот на гостите), купатило, ТВ, клима со доплата и тераса со гарнитура за седење.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА БРОЈ НА НОЌЕВАЊА ПО ЛИЦЕ, БЕЗ ПРЕВОЗ
MAJ
29
ЈУН
08
ЈУН
18
ЈУН
28
ЈУЛ
08
ЈУЛ
19
ЈУЛ
29
АВГ
09
АВГ
19
АВГ
30
СЕП
09
СЕП
19
СЕП
30
број на ноќевања1010101011101110111010117
Студио 02 по лице49891391992592792992892691791096939
Апп 02 по лице59891492092692893192992791891198949
Family club*
1 дете од 2-14 год.
29393939393939393939392929
Апп 03 по лице3949119159219239259249199149796939
Помошен кревет29398912913912913912913989593929
Family club*
1 дете од 2-14 год.
29393939393939393939392920
 • Едно дете од 2-14 години плаќа цена од табелата, во придружба со 2 возрасни лица по цена СТ02 / АПП 02 и користи помошен кревет или заеднички кревет (дете до 6 год) со возрасни лица во СТД 02 / АПП 02. Прво и второ дете од 2-14 години плаќаат цена по табела во придружба со 2 возрасни лица по цена од АПП 02 и користат стандарден и помошен кревет или заеднички кревет ( деца до 6 год) со возрасните лица во АПП 02 / АПП 03;
 • Kлимата се доплаќа 6 евра на ден по студио/апартман

ЛЕФКАДА лето 2023 Грција | nikos 01Вилата се наоѓа во мирниот дел на Нидри, околу 300м од градската плажа и 200м од главната улица. Располага со двокреветни студија и апартмани и трокреветни апартнани со можност за додаток на помошен кревет за дете до 12 години. Студио 02, сместени се на први и втори спрат и содржат два стандардни кревети или еден француски кревет а како помошен кревет може да содржат софа на расклопување, кујна (фрижидер, решо со две рингли, прибор и садови според бројот на гостите), купатило, ТВ, клима со доплата и тераса со гарнитура за седење. Апп 02/ 03 сместени се на први и втори спрат, поседуваат два или три стандардни кревети или француски кревет и еден единечен ( во некои апартмани има можност за додавање софа на расклопување како помошен кревет), одвоена кујна, (фрижидер, решо со две рингли, прибор и садови според бројот на гостите), купатило, ТВ, клима со доплата и тераса со гарнитура за седење.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА БРОЈ НА НОЌЕВАЊА ПО ЛИЦЕ, БЕЗ ПРЕВОЗ
MAJ
29
ЈУН
08
ЈУН
18
ЈУН
28
ЈУЛ
08
ЈУЛ
19
ЈУЛ
29
АВГ
09
АВГ
19
АВГ
30
СЕП
09
СЕП
19
СЕП
30
број на ноќевања1010101011101110111010117
Студио 02 по лице49891391992592792992892691791096939
Апп 02 по лице59891492092692893192992791891198949
Family club*
1 дете од 2-14 год.
29393939393939393939392929
Апп 03 по лице3949119159219239259249199149796939
Помошен кревет29398912913912913912913989593929
Family club*
1 дете од 2-14 год.
29393939393939393939392920
 • Едно дете од 2-14 години плаќа цена од табелата, во придружба со 2 возрасни лица по цена СТ02 / АПП 02 и користи помошен кревет или заеднички кревет (дете до 6 год) со возрасни лица во СТД 02 / АПП 02. Прво и второ дете од 2-14 години плаќаат цена по табела во придружба со 2 возрасни лица по цена од АПП 02 и користат стандарден и помошен кревет или заеднички кревет ( деца до 6 год) со возрасните лица во АПП 02 / АПП 03;
 • Kлимата се доплаќа 6 евра на ден по студио/апартман

ЛЕФКАДА лето 2023 Грција | gatsulis 01

Вилата се наоѓа во мирниот дел на Нидри, околу 300м од градската плажа и 200м од главната улица. Располага со двокреветни и трокреветни студија сместени на приземје и први спрат. Студио 02 поседуваат два стандардни кревети или еден француски кревет, кујна (фрижидер, решо, прибор и садови според бројот на гостите), купатило, ТВ, клима со доплата и тераса со гарнитура за седење. Студијата 03 поседуваат два или три стандардни кревети или француски кревет и еден единечен, кујна (фрижидер, решо, прибор и садови според бројот на гостите), купатило, ТВ, клима со доплата и тераса со гарнитура за седење.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА БРОЈ НА НОЌЕВАЊА ПО ЛИЦЕ, БЕЗ ПРЕВОЗ

Услугамај.31јун.10јун.20јун.30јул.11јул.21авг.01авг.11авг.22септ.01септ.12септ.22окт.02
Број на ноќевања1010101110111011101110107
Студио02 по лице59991491992592992893092892291499949
Цена до 31/0349891391892392792692892692091398939
Студио02 по лицe Приземје59991391892492892792992792191399949
Цена до 31/0349891291792292692592792591991298939
Студио03 по лице49891191592092492392692391591098939
Цена до 31/033979109139189229219249219139997929
Family club* дете од 2-14 год.29393939393939393939392920
 • Kлимата се доплаќа 6 евра на ден по студио/апартман

ЛЕФКАДА лето 2023 Грција | gatsulis 01Вилата се наоѓа во мирниот дел на Нидри, околу 300м од градската плажа и 200м од главната улица. Располага со двокреветни и трокреветни студија сместени на приземје и први спрат. Студио 02 поседуваат два стандардни кревети или еден француски кревет, кујна (фрижидер, решо, прибор и садови според бројот на гостите), купатило, ТВ, клима со доплата и тераса со гарнитура за седење. Студијата 03 поседуваат два или три стандардни кревети или француски кревет и еден единечен, кујна (фрижидер, решо, прибор и садови според бројот на гостите), купатило, ТВ, клима со доплата и тераса со гарнитура за седење.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА БРОЈ НА НОЌЕВАЊА ПО ЛИЦЕ, БЕЗ ПРЕВОЗ

Услугамај.31јун.10јун.20јун.30јул.11јул.21авг.01авг.11авг.22септ.01септ.12септ.22окт.02
Број на ноќевања1010101110111011101110107
Студио02 по лице59991491992592992893092892291499949
Цена до 31/0349891391892392792692892692091398939
Студио02 по лицe Приземје59991391892492892792992792191399949
Цена до 31/0349891291792292692592792591991298939
Студио03 по лице49891191592092492392692391591098939
Цена до 31/033979109139189229219249219139997929
Family club* дете од 2-14 год.29393939393939393939392920

 • Kлимата се доплаќа 6 евра на ден по студио/апартман
 • Вила GATSOULIS: Едно дете од 2-14 години плаќа цена од табелата, во придружба со 2 возрасни лица по цена СТ02 и користи кревет во СТД 03.

email offers