КРФ Грција лето 2021

Касиопи - Дасиа - Јонски брег

Едно од најубавите острови, богато со шума е островот Крф кој се наоѓа на Јонското море. Неговите градови одскокнуваат од грчката традиција и се приближуваат до медитеранските населби. На островот со преубави плажи се наоѓа и самиот град Крф кој представува голем туристички центар со многу зеленило и мали островчиња.

 • ВИЛA TEA - КАСИОПИ
 • ЦЕНИ И ТЕРМИНИ
 • ФОТОГРАФИИ

Вилата ТЕА се наоѓа на рид, над главниот пат во Касиопи. До градската плажа Kalamionas се доаѓа спуштајќи се по педесетина скали и околу 100 тина метри по улица. Одалечена од градската плажа околу 150 метри и од центарот на градот околу 400 метри. Во близина на вилата има маркети и ресторани.Апартманите 02.03 и 04 се наоѓаат на призмје, први и втори спрат, и ги сочинуваат спална соба со два кревети, соба со два кревети и софа на развлекување,ТВ, кујна (фрижидер, мини шпорет со две рингли , прибор и садови според бројот на гостите), купатило-туш, тераса со гарнитура за седење. Климата се доплаќа 6 евра на ден.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА БРОЈ НА НОЌЕВАЊА ПО ЛИЦЕ, БЕЗ ПРЕВОЗ

 ЈУН 09ЈУН 19ЈУН 29ЈУЛ 09ЈУЛ 19ЈУЛ 29АВГ 08АВГ 18АВГ 28СЕП 07СЕП 17
број на ноќевања1010101010101010101010
Апп 02 по лице109149179219259289289289199169119
Апп 03 по лице109139169199239269269269189159109
Апп 04 по лице7911913917920922922922917913999
Family club*
Дете 2-14 г.
3939393939393939393939

*Kлимата се доплаќа 5 евра на ден по студио/апартман

Прво и второ дете од 2-14 години плаќаат цена дадена во табелата, во придружба со 2 возрасни лица по цена од АПП 02 и користат кревет во АПП 04, или заеднички кревет (дете до 6 год) со возрасни лица во АПП 02;

 • ВИЛA СОТИРИС - КАСИОПИ
 • ЦЕНИ И ТЕРМИНИ
 • ФОТОГРАФИИ

Преубава вила СОТИРИС во центарот на Касиопи, околу 100 метри над главниот плоштад каде има бројни продавници, маркети и ресторани. Непосредно до вилата се наоѓа базен со дел за деца. Одалечена од најубавата плажа Bataria не повеќе од 500 метри. Апартманите се со модерен намештај, една или две спални соби и простор за дневен престој каде се наоѓа додатен стандарден кревет (во трокреветните апартмани), трепезариска маса, кујна (фрижидер, мини шпорет со две рингли и рерна, прибор и садови според бројот на гостите), купатило-туш, тераса со гарнитура за седење.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА БРОЈ НА НОЌЕВАЊА ПО ЛИЦЕ, БЕЗ ПРЕВОЗ

 MAJ
25
ЈУН
04
ЈУН
14
ЈУН
24
ЈУЛ
04
ЈУЛ
14
ЈУЛ
24
АВГ
03
АВГ
13
АВГ
23
СЕП
02
СЕП
12
СЕП
22
Број на ноќевања10101010101010101010101010
Апп 02 по лице7913918921925928932932932925920913989
Апп 03 по лице5910914917921925928928928919916911969
Апп 04 по лице599912916919923926926926918915910959

*Kлимата се доплаќа 5 евра на ден по студио/апартман

 • ВИЛA ЛИМАНИ - КАСИОПИ
 • ЦЕНИ И ТЕРМИНИ
 • ФОТОГРАФИИ

Стандардно опремена вила сместена над самиот брег во близина на шеталиштето. Одалечена од најубавата плажа Bataria околу 300 метри.Располага со голема тераса со базен свртена према море. Студио 02 се наоѓаат на приземје, поседуваат два стандардни кревети, кујна (фрижидер, мини шпорет со две рингли , прибор и садови според бројот на гостите), купатило-туш. Апартман 02+1 се состои од спална соба со два кревети, трепезарија до додатен кревет, трапезариска маса и кујна(фрижидер, мини шпорет со две рингли , прибор и садови според бројот на гостите), купатило-туш, тераса со гарнитура за седење. Апартман 04+1 се состои од две одвоени спални соби и простор за дневен престој со додатен кревет, трапезариска маса, кујна (фрижидер, мини шпорет со две рингли , прибор и садови според бројот на гостите), две купатила-туш, тераса со гарнитура за седење.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА БРОЈ НА НОЌЕВАЊА ПО ЛИЦЕ, БЕЗ ПРЕВОЗ

 MAJ
25
ЈУН
04
ЈУН
14
ЈУН
24
ЈУЛ
04
ЈУЛ
14
ЈУЛ
24
АВГ
03
АВГ
13
АВГ
23
СЕП
02
СЕП
12
СЕП
22
Број на ноќевања10101010101010101010101010
Студио 02 по лице
приземје
5910913916919923926926926918915910949
Апп 02 по лице7913918921925928932932932925920913989
Апп 04 по лице5910913916919923926926926918915910959
Помошен кревет2939598912913912912912989694929

*Kлимата се доплаќа 5 евра на ден по студио/апартман

 • ВИЛA МАРИАНА - КАСИОПИ
 • ЦЕНИ И ТЕРМИНИ
 • ФОТОГРАФИИ

Вилата е сместена во мирна улица од центарот на Касиопи на околу 100 метри од плажата Kalamionas. Непосредно до вилата се наоѓа и базен со дел за деца. Студио 02 се со два стандардни кревети, кујна ( фрижидер, шпорет со две рингли , прибор и садови според бројот на гостите), купатило-туш, тераса со гарнирура за седење.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА БРОЈ НА НОЌЕВАЊА ПО ЛИЦЕ, БЕЗ ПРЕВОЗ

 ЈУН 09ЈУН 19ЈУН 29ЈУЛ 09ЈУЛ 19ЈУЛ 29АВГ 08АВГ 18АВГ 28СЕП 07СЕП 17
Број на ноќевања1010101010101010101010
Студио 02 по лицe599912915917919919919915910979

 • ВИЛA АНДРЕАС - КАСИОПИ
 • ЦЕНИ И ТЕРМИНИ
 • ФОТОГРАФИИ

Многу пријатна вила сместена во мирна улица во самиот центар на Касиопи на околу 100 метри и 250 метри од градската плажа.Во непосредна близина се наоѓаат голем број таверни, продавници и голем маркет. Апартмани 02/03 имаат два стандардни кревети, или француски и еденечен кревет, кујна(фрижидер, шпорет со две рингли , прибор и садови според бројот на гостите), купатило со туш-када, тераса со гарнитура за седење. Апартмани 04 имаат две одвоени спални соби со по два стандардни кревети, одвоен кујнски простор ( фрижидер, шпорет со две рингли , прибор и садови според бројот на гостите) тераса со гарнитура за седење.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА БРОЈ НА НОЌЕВАЊА ПО ЛИЦЕ, БЕЗ ПРЕВОЗ

 MAJ
25
ЈУН
04
ЈУН
14
ЈУН
24
ЈУЛ
04
ЈУЛ
14
ЈУЛ
24
АВГ
03
АВГ
13
АВГ
23
СЕП
02
СЕП
12
СЕП
22
Број на ноќевања10101010101010101010101010
Апп 02 по лице49891391591892192492492491791399969
Апп 03 по лице4979119129149199199199199139997969
Апп 04 по лице3969109119149199199199199139997969
Family club*
Дете 2-14 г.
29393939393939393939393929

 • ВИЛA АЛЕКСАНДРА I - ДАСИА
 • ЦЕНИ И ТЕРМИНИ
 • ФОТОГРАФИИ

Комплекс од три апартмански куќи, функционално распоредени со сопствен двор. Сместени се непосредно до главната улица во мирниот дел на Дасиа. Од најубавата плажа е одалечена 600 метри а од центарот на Дасиа е 400 метри. ALEKSANDRA 1 располага со дванаесет апартмани. Апартмани 02 поседуваат соба со два кревети, со можност да се додаде трет кревет на расклопување, тераса со гарнитура за седење, одвоена кујна (фрижидер, решо со две рингли, прибор и садови според бројот на гостите), клима, ТВ, купатило.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА БРОЈ НА НОЌЕВАЊА ПО ЛИЦЕ, БЕЗ ПРЕВОЗ

 ЈУН
09
ЈУН
19
ЈУН
29
ЈУЛ
09
ЈУЛ
19
ЈУЛ
29
АВГ
08
АВГ
18
АВГ
28
СЕП
07
СЕП
17
Број на ноќевања1010101010101010101010
Апп 02 по лице99129159179219249249249189129109
Помошен кревет395989129139129129129896949
Family club*
Дете 2-14 г.
3939393939393939393939

*Kлимата се доплаќа 5 евра на ден по студио/апартман

Прво дете од 2-14 години плаќа цена дадена во табелата, во придружба со 2 возрасни лица по цена од АПП 02 и користи помошен кревет, или заеднички кревет (дете до 6 год) со возрасни лица во АПП 02;

 • ВИЛA АЛЕКСАНДРА II и III - ДАСИА
 • ЦЕНИ И ТЕРМИНИ
 • ФОТОГРАФИИ

Комплекс од три апартмански куќи, функционално распоредени со сопствен двор. Сместени се непосредно до главната улица во мирниот дел на Дасиа. ALEKSANDRA 2 располага со шест студија. Студија 02 поседуваат соба со два кревети, тераса со гарнитура за седење, кујна (фрижидер, решо со две рингли, прибор и садови според бројот на гостите), клима, ТВ, купатило-туш. ALEKSANDRA 3 располага со шест студија. Студија 02 поседуваат соба со два кревети со можност да се додаде дополнителен кревет на расклопување,тераса со гарнитура за седење, кујна (фрижидер, решо со две рингли, прибор и садови според бројот на гостите), клима, ТВ, купатило-туш. Климата се доплаќа 5 евра на ден по студио или апартман.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА БРОЈ НА НОЌЕВАЊА ПО ЛИЦЕ, БЕЗ ПРЕВОЗ

 ЈУН
09
ЈУН
19
ЈУН
29
ЈУЛ
09
ЈУЛ
19
ЈУЛ
29
АВГ
08
АВГ
18
АВГ
28
СЕП
07
СЕП
17
Број на ноќевања1010101010101010101010
Студио 02 по лице799914915920923923923916911999

*Kлимата се доплаќа 5 евра на ден по студио/апартман

 • ВИЛA LOLA - ДАСИА
 • ЦЕНИ И ТЕРМИНИ
 • ФОТОГРАФИИ

Е убаво уредена и одржувана апартманска куќа со голем уреден двор полн со зеленило. Вилата има голем базен со лежалки и чадори за сонце. Се наоѓа во самиот центар на Дасиа околу 100 метри оддалечена од главната улица, од спротива на хотел Ikos (поранешен хотел Chandris). Од плажата е оддалечена околу 300 метри. Во близина на самата вила има бројни кафе барови, ресторани, маркети, амбуланта и автобуска станица. Вилата во својот состав има двокреветни студија, трокреветни и четворокреветни апартмани со помошни кревети распоредени на приземје, на прв и на втор спрат. Гостите на располагање имаат: Пешкири (во сместувачките единици), wifi, паркинг, клима (со доплата).
Студио 02-Содржи една спална соба со два единечни кревети, кујнски дел (фрижидер, мини шпорт со две рингли и прибор и садови според бројот на гостите), купатило со туш кадичка TWC и балкон со гарнитура за седење.
Апартман 04-Се состои од две соби со по два кревета, клима, балкон со гарнитура за седење. Во склоп на едната соба има маса за јадење и кујнски дел (фрижидер, мини шпорет со две рингли, апсиратор, електричен бокал, тостер, прибор и садови според бројот на гостите), TV, купатило TWC, сеф.
Апартман 04+1 duplex-Се состои од две соби со по два кревета, климатизирани и имаат излез на балкон со гарнитура за седење. Во склоп на дневниот престој има уште еден кревет (софа на развлекување), маса за јадење и кујнски дел (фрижидер, мини шпорет со две рингли, апсиратор, електричен бокал, тостер и прибор и садови според бројот на гостите), AC, TV, купатило TWC, сеф.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА БРОЈ НА НОЌЕВАЊА ПО ЛИЦЕ, БЕЗ ПРЕВОЗ

 ЈУН
09
ЈУН
19
ЈУН
29
ЈУЛ
09
ЈУЛ
19
ЈУЛ
29
АВГ
08
АВГ
18
АВГ
28
СЕП
07
СЕП
17
Број на ноќевања1010101010101010101010
Студио 02 по лице125159189215239239239229195159159
Апп 02 по лице145189220285339339339339265199169
Апп 03 по лице135155199265285285285285219175155
Апп 04 по лице129145185255275275275265210165145
Апп 03+1 по лице140160205270289289289289225180160
Апп 04+1 по лице135149199259279279279279215169149
Family club*
1 Дете 2-10 г.
Во Апп 04/Апп 04+1
3939393939393939393939

*Kлимата се доплаќа 5 евра на ден по студио/апартман

Едно дете од 2-10 години плаќа цена дадена во табелата (сопствен кревет), во придружба со 3 полноплатежни лица во АПП 04. Едно дете од 2-10 год. плаќа цена дадена во табелата ( помошен кревет ) во АПП 04+1 дуплекс, во придружба на четири полноплатежни лица.;