fbpx

СИВОТА лето 2023 Грција

Јонски брег

10/11 НОЌЕВАЊА БЕЗ ПРЕВОЗ!

СИВОТА лето 2023: Оваа сликовито место е сместено на Јонскиот брег, опкружено со бујна вегетација, песочни плажи кои ги заплискуваат води од чисто тиркизно море. Сивота се наоѓа помеѓу Игуменица и Парга, позната по скриените плажи и мали заливи. Местото е амфитеатрално распоредено, и благо се спушта спрема централното шеталиште. Идеално месо од каде може лесно да се посети Крф и Парга.

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ОД МИНИМУМ 50% ЗАКЛУЧНО ДО 31/03/2023, ОДОБРУВАМЕ ПОПУСТ

СИВОТА лето 2023 Грција | xanti 01Вилата се наоѓа во центарот на Сивота на само 30метри од брегот и 250 метри од најблиската плажа Galikos. Студио 02 се сместени први спрат и поседуваат француски кревет или два стандардни кревети, кујна (фрижидер, решо со две рингли, , прибор и садови според бројот на гостите), купатило со туш-када, ТВ, клима со доплата и тераса со гарнитура за седење. Апп 02, сместени се на први спрат и поседуваат француски кревет или два одвоени кревети, кујна(фрижидер, решо со две рингли, , прибор и садови според бројот на гостите), купатило со туш-када, клима(со доплата) и тераса со гарнитура за седење.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА БРОЈ НА НОЌЕВАЊА ПО ЛИЦЕ, БЕЗ ПРЕВОЗ

ЈУН
04
ЈУН
14
ЈУН
24
ЈУЛ
04
ЈУЛ
14
ЈУЛ
24
АВГ
03
АВГ
13
АВГ
23
СЕП
02
СЕП
12
СЕП
22
број на ноќевања101010101010101010101010
Студио 02 по лице8912918923926932932932924919913979
Апп 02 по лице9913919924927933933933925920914989

  • климата се доплаќа 5 евра на ден по студио/апартман

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ОД МИНИМУМ 50% ЗАКЛУЧНО ДО 31/03/2022, ОДОБРУВАМЕ -10% ПОПУСТ

СИВОТА лето 2023 Грција | 02dalas 002Оваа вила се наоѓа во центарот на Сивота, одалечена 120 метри од брегот и шеталиштето и 300 метри од плажата Galikos. Студио 02, 03 се сместени на први или втори спрат и поседуваат француски, два или три стандардни кревети( можност за помошен кревет), кујнски дел (фрижидер, решо со две рингли, прибор и садови според бројот на гостите), купатило со туш-када,ТВ,клима со доплата и тераса со гарнитура за седење.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА БРОЈ НА НОЌЕВАЊА ПО ЛИЦЕ, БЕЗ ПРЕВОЗ

ЈУН
08
ЈУН
18
ЈУН
28
ЈУЛ
08
ЈУЛ
18
ЈУЛ
28
АВГ
07
АВГ
17
АВГ
27
СЕП
06
СЕП
16
број на ноќевања1010101010101010101010
Студио 02 по лице99149179229259299299299229169129
Студио 03 по лице6910914918921920920920917912989
Помошен кревет295989129139129129129896949
Family club*
Дете 2-14 г.
2939393939393939393939

  • Прво и второ дете од 2-14 години плаќаат цена дадена во табелата, во придружба со 2 возрасни лица по цена од СТД 02 / апп 02 и користат помошен кревет во СТД 03/АПП 03, или заеднички кревет (дете до 6 год) со возрасни лица во СТД 02/АПП 02

вила Фотини

Вилата се наоѓа во централниот дел на Сивота, на околу 250 метри од плажата Galikos. Студијата 02,03 се сместени на приземје и први спрат и поседуваат француски кревет или два со три стандардни кревети, кујна (фрижидер, решо, прибор и садови според бројот на гостите), купатило со туш-када, ТВ, клима (со доплата ), заедничка тераса со гарнитура за седење или посебен балкон. Климата се доплаќа 5 евра по студио на ден.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА БРОЈ НА НОЌЕВАЊА ПО ЛИЦЕ, БЕЗ ПРЕВОЗ

Услугамај.31јун.10јун.20јун.30јул.11јул.21авг.01авг.11авг.22септ.01септ.12септ.22окт.02
Број на ноќевања1010101110111011101110107
Студио 02 по лице59991792092693293493692992491599959
Цена до 31/0349891691992492993293493792291498949
Студио 03 по лице4989149169219269259289229199997949
Цена до 31/033979139159199249239269199179896939
Family club* Дете 2-14 г.29393939393939393939392920
  • Прво дете од 2-14 години плаќаат цена дадена во табелата, во придружба со 2 возрасни лица по цена од СТД 02 и користи кревет во СТД 03, или заеднички кревет (дете до 6 год) со возрасни лица во СТД 02;

вила ФотиниВилата се наоѓа во централниот дел на Сивота, на околу 250 метри од плажата Galikos. Студијата 02,03 се сместени на приземје и први спрат и поседуваат француски кревет или два со три стандардни кревети, кујна (фрижидер, решо, прибор и садови според бројот на гостите), купатило со туш-када, ТВ, клима (со доплата ), заедничка тераса со гарнитура за седење или посебен балкон. Климата се доплаќа 5 евра по студио на ден.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА БРОЈ НА НОЌЕВАЊА ПО ЛИЦЕ, БЕЗ ПРЕВОЗ

Услугамај.31јун.10јун.20јун.30јул.11јул.21авг.01авг.11авг.22септ.01септ.12септ.22окт.02
Број на ноќевања1010101110111011101110107
Студио 02 по лице59991792092693293493692992491599959
Цена до 31/0349891691992492993293493792291498949
Студио 03 по лице4989149169219269259289229199997949
Цена до 31/033979139159199249239269199179896939
Family club* Дете 2-14 г.29393939393939393939392920

  • Прво дете од 2-14 години плаќаат цена дадена во табелата, во придружба со 2 возрасни лица по цена од СТД 02 и користи кревет во СТД 03, или заеднички кревет (дете до 6 год) со возрасни лица во СТД 02;

СИВОТА лето 2023 Грција | barbara 02

Оваа вила е лоцирана во широк центар на Сивота околу 250 метри од брегот и шеталиштето и 250 метри од плажата Galikos. Студијата 02 се сместени на први и втори спрат и поседуваат француски кревет или два стандардни кревети, кујна (фрижидер, решо, прибор и садови според бројот на гостите), купатило со туш-када, ТВ, клима( со доплата ) и тераса со гарнитура за седење. Студио 03 се сместени на приземје и поседуваат француски кревет и кревет на извлекување, кујна (фрижидер, решо, прибор и садови според бројот на гостите), купатило со туш-када, ТВ, клима ( со доплата ) и тераса со гарнитура за седење. Апартмани 02/03 сместени на приземје, поседуваат француски кревет во спална соба и трет кревет-нормален се наоѓа во друга просторија каде е и кујната(фрижидер, решо, прибор и садови според бројот на гостите), и фотеља на извлекување, купатило со туш-када и тераса со гарнитура за седење. Апартмани 04 се сместени на први и втори спрат и поседуваат два стандардни кревети во спална соба, а во друга просторија има кујна (фрижидер, решо, прибор и садови според бројот на гостите), во која се наоѓаат и кревети на спрат, купатило со туш-када и тераса со гарнитура за седење. Климата се доплаќа 5 евра по студио / апартман.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА БРОЈ НА НОЌЕВАЊА ПО ЛИЦЕ, БЕЗ ПРЕВОЗ

Услугамај.31јун.10јун.20јун.30јул.11јул.21авг.01авг.11авг.22септ.01септ.12септ.22окт.02
Број на ноќевања1010101110111011101110107
Студио 02 по лице59991691992493093193492892291498959
Цена до 31/0349891591892292892993292692091397949
Студио 03 по лице4989139159199249239269219179997949
Цена до 31/033979129149179229219249199159896939
Апп 02 по лице691091992192693293493693092491599969
Цена до 31/0359991892092493093293492892291398959
Апп 03 по лице59991591792092692792992491891097949
Цена до 31/034989149169189249259279229169996939
Апп 04 по лице3989139159179239229249199159995939
Цена до 31/032979129149159219209229179139894929
Помошен кревет2959891091291391291398969492920
Family club* Дете 2-14 г.29393939393939393939392920
  • Прво и второ дете од 2-14 години плаќаат цена дадена во табелата, во придружба со 2 возрасни лица по цена од СТД 02 / АПП 02 и користат помошен кревет во СТД 03/АПП 03, или заеднички кревет (дете до 6 год) со возрасни лица во СТД 02/АПП 02/03;

СИВОТА лето 2023 Грција | barbara 02Оваа вила е лоцирана во широк центар на Сивота околу 250 метри од брегот и шеталиштето и 250 метри од плажата Galikos. Студијата 02 се сместени на први и втори спрат и поседуваат француски кревет или два стандардни кревети, кујна (фрижидер, решо, прибор и садови според бројот на гостите), купатило со туш-када, ТВ, клима( со доплата ) и тераса со гарнитура за седење. Студио 03 се сместени на приземје и поседуваат француски кревет и кревет на извлекување, кујна (фрижидер, решо, прибор и садови според бројот на гостите), купатило со туш-када, ТВ, клима ( со доплата ) и тераса со гарнитура за седење. Апартмани 02/03 сместени на приземје, поседуваат француски кревет во спална соба и трет кревет-нормален се наоѓа во друга просторија каде е и кујната(фрижидер, решо, прибор и садови според бројот на гостите), и фотеља на извлекување, купатило со туш-када и тераса со гарнитура за седење. Апартмани 04 се сместени на први и втори спрат и поседуваат два стандардни кревети во спална соба, а во друга просторија има кујна (фрижидер, решо, прибор и садови според бројот на гостите), во која се наоѓаат и кревети на спрат, купатило со туш-када и тераса со гарнитура за седење. Климата се доплаќа 5 евра по студио / апартман.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА БРОЈ НА НОЌЕВАЊА ПО ЛИЦЕ, БЕЗ ПРЕВОЗ

Услугамај.31јун.10јун.20јун.30јул.11јул.21авг.01авг.11авг.22септ.01септ.12септ.22окт.02
Број на ноќевања1010101110111011101110107
Студио 02 по лице59991691992493093193492892291498959
Цена до 31/0349891591892292892993292692091397949
Студио 03 по лице4989139159199249239269219179997949
Цена до 31/033979129149179229219249199159896939
Апп 02 по лице691091992192693293493693092491599969
Цена до 31/0359991892092493093293492892291398959
Апп 03 по лице59991591792092692792992491891097949
Цена до 31/034989149169189249259279229169996939
Апп 04 по лице3989139159179239229249199159995939
Цена до 31/032979129149159219209229179139894929
Помошен кревет2959891091291391291398969492920
Family club* Дете 2-14 г.29393939393939393939392920

  • Прво и второ дете од 2-14 години плаќаат цена дадена во табелата, во придружба со 2 возрасни лица по цена од СТД 02 / АПП 02 и користат помошен кревет во СТД 03/АПП 03, или заеднички кревет (дете до 6 год) со возрасни лица во СТД 02/АПП 02/03;

vila Apolon

Оваа вила се наоѓа на неколку минути пеш до шеталиштето и 150 метри од плажата Galikos. Студио 02 и 03, се сместени на први и втор спрат и поседуваат француски кревет и кревет на извлекување со стандардна големина, кујнски дел (фрижидер, решо, прибор и садови според бројот на гостите), купатило со туш-када,ТВ,клима (вклучена во цена) и тераса со гарнитура за седење. Апартмани 02 и 03 сместени на први и втори спрат, поседуваат француски кревет во спална соба, а во друга просторија има кујна (фрижидер, решо, прибор и садови според бројот на гостите) каде се наоѓа третиот кревет на извлекување со стандардна големина, купатило со туш-када, ТВ, клима (вклучена во цена) и тераса со гарнитура за седење.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА БРОЈ НА НОЌЕВАЊА ПО ЛИЦЕ, БЕЗ ПРЕВОЗ

Услугамај.31јун.10јун.20јун.30јул.11јул.21авг.01авг.11авг.22септ.01септ.12септ.22окт.02
Број на ноќевања1010101110111011101110107
Студио 02 по лице/129169269329369///2591699959
Цена до 31/03/119159249309349///2391598949
Студио 03 по лице/109149209249329///1991097949
Цена до 31/03/99139199229309///179996939
Апп 02 по лице/139189279339379///2691799959
Цена до 31/03/129179259319359///2491698949
Апп 03 по лице/119159219259339///1991196949
Цена до 31/03/109149199239319///1791095939
Помошен кревет/4989139129139///69493929
Family club* Дете 2-14 г./3939393939///39392920
  • Прво и второ дете од 2-14 години плаќаат цена дадена во табелата, во придружба со 2 возрасни лица по цена од СТД 02 / АПП 02 и користат помошен кревет во СТД 03/АПП 03, или заеднички кревет (дете до 6 год) со возрасни лица во СТД 02/АПП 02/03;

vila ApolonОваа вила се наоѓа на неколку минути пеш до шеталиштето и 150 метри од плажата Galikos. Студио 02 и 03, се сместени на први и втор спрат и поседуваат француски кревет и кревет на извлекување со стандардна големина, кујнски дел (фрижидер, решо, прибор и садови според бројот на гостите), купатило со туш-када,ТВ,клима (вклучена во цена) и тераса со гарнитура за седење. Апартмани 02 и 03 сместени на први и втори спрат, поседуваат француски кревет во спална соба, а во друга просторија има кујна (фрижидер, решо, прибор и садови според бројот на гостите) каде се наоѓа третиот кревет на извлекување со стандардна големина, купатило со туш-када, ТВ, клима (вклучена во цена) и тераса со гарнитура за седење.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА БРОЈ НА НОЌЕВАЊА ПО ЛИЦЕ, БЕЗ ПРЕВОЗ

Услугамај.31јун.10јун.20јун.30јул.11јул.21авг.01авг.11авг.22септ.01септ.12септ.22окт.02
Број на ноќевања1010101110111011101110107
Студио 02 по лице/129169269329369///2591699959
Цена до 31/03/119159249309349///2391598949
Студио 03 по лице/109149209249329///1991097949
Цена до 31/03/99139199229309///179996939
Апп 02 по лице/139189279339379///2691799959
Цена до 31/03/129179259319359///2491698949
Апп 03 по лице/119159219259339///1991196949
Цена до 31/03/109149199239319///1791095939
Помошен кревет/4989139129139///69493929
Family club* Дете 2-14 г./3939393939///39392920

  • Прво и второ дете од 2-14 години плаќаат цена дадена во табелата, во придружба со 2 возрасни лица по цена од СТД 02 / АПП 02 и користат помошен кревет во СТД 03/АПП 03, или заеднички кревет (дете до 6 год) со возрасни лица во СТД 02/АПП 02/03;

email offers