fbpx

ТАСОС лето 2023 Грција

10 НОЌЕВАЊА БЕЗ ПРЕВОЗ

ТАСОС лето 2023 Грција: Едно од најубавите грчки острови Тасос, препознатлив по преубавите природни пејсажи, сликовити морски заливи и голем број на песочни плажи. Секако тоа се едни од причините зошто Тасос е омилено летувалиште за нашите гости. Ретко када како на Тасос ќе бидете послужени со штотуку уловена риба, свежи салати и голем број грчки специјалитети. Овој сликовит остров се препорачува за фамилијарен одмор или за оние кои сакаат да побегнат од градската врева.

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ОД МИНИМУМ 50% ЗАКЛУЧНО ДО 31/03/2023, ОДОБРУВАМЕ ПОПУСТ

вила Ирини

Оваа преубава вила располага со просторни студија и апартмани кои се наоѓаат до хотелот Потос кој ги дели базен. На базен капењето е бесплатно за гостите, може да се користи и чадори и лежалки, доколку се конзумира некој пијалок. Сите апартмани и студија поседуваат тераси и гарнитура за седење според бројот на гостите и гледаат спрема пешачката улица. Вилата се наоѓа во самиот центар на Потос на 150 метри од плажата. Студијата 02 се сместени на први спрат и поседуваат два споени стандардни кревети кујски дел (фрижидер, решо со две рингли, , прибор и садови според бројот на гостите), ТВ,клима(вклучена во цена), купатило со туш-када и тераса. Студија 03 и 04 се сместени на први спрат и поседуваат два споени стандардни кревети и кревет на спрат. Се останато е како во студио 02. Апартмани 04 се сместени на први и втори спрат, поседуваат две одвоени простории со пролаз ( не се одвоени со врата). Во едната просторија има француски кревет, ТВ, клима(вклучена во цена) и излез на тераса, а во другата просторија се два стандардни кревети, кујнски дел (фрижидер, решо со две рингли, , прибор и садови според бројот на гостите) и купатуло со туш-када.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА БРОЈ НА НОЌЕВАЊА ПО ЛИЦЕ, БЕЗ ПРЕВОЗ
Услугамај.23јун.02јун.12јун.22јул.02јул.12јул.22авг.01авг.11авг.21авг.31септ.10септ.20
Број на ноќевања10101010101010101010101010
Студио 02 по лице6910916920925928931931931924919913979
Цена до 31/03599915919923926929929929922918912969
Студио 03 по лице598913918921924926926926922915911969
Цена до 31/03497912917919922924924924920914910959
Апп 04 по лице498912917920923925925925921914910959
Цена до 31/0339791191691892192392392391991399949
Студио 04* по лице49791091591992192392392391991399949
Цена до 31/033969991491791992192192191791298939
Family club* дете од 2-14 год.29393939393939393939393929
  • Прво и второ дете од 2-14 години плаќаат цена дадена во табелата, во придружба со 2 возрасни лица по цена од СТД 02 и користат сопствен кревет во СТД 04, или заеднички кревет (дете до 6 год) со возрасни лица во СТД 02;
  • климата е вклучена во цената

вила ИриниОваа преубава вила располага со просторни студија и апартмани кои се наоѓаат до хотелот Потос кој ги дели базен. На базен капењето е бесплатно за гостите, може да се користи и чадори и лежалки, доколку се конзумира некој пијалок. Сите апартмани и студија поседуваат тераси и гарнитура за седење според бројот на гостите и гледаат спрема пешачката улица. Вилата се наоѓа во самиот центар на Потос на 150 метри од плажата. Студијата 02 се сместени на први спрат и поседуваат два споени стандардни кревети кујски дел (фрижидер, решо, прибор и садови според бројот на гостите), ТВ,клима(вклучена во цена), купатило со туш-када и тераса. Студија 03 и 04 се сместени на први спрат и поседуваат два споени стандардни кревети и кревет на спрат. Се останато е како во студио 02. Апартмани 04 се сместени на први и втори спрат, поседуваат две одвоени простории со пролаз ( не се одвоени со врата). Во едната просторија има француски кревет, ТВ, клима(вклучена во цена) и излез на тераса, а во другата просторија се два стандардни кревети, кујнски дел (фрижидер, решо, прибор и садови според бројот на гостите) и купатуло со туш-када.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА БРОЈ НА НОЌЕВАЊА ПО ЛИЦЕ, БЕЗ ПРЕВОЗ
Услугамај.23јун.02јун.12јун.22јул.02јул.12јул.22авг.01авг.11авг.21авг.31септ.10септ.20
Број на ноќевања10101010101010101010101010
Студио 02 по лице6910916920925928931931931924919913979
Цена до 31/03599915919923926929929929922918912969
Студио 03 по лице598913918921924926926926922915911969
Цена до 31/03497912917919922924924924920914910959
Апп 04 по лице498912917920923925925925921914910959
Цена до 31/0339791191691892192392392391991399949
Студио 04* по лице49791091591992192392392391991399949
Цена до 31/033969991491791992192192191791298939
Family club* дете од 2-14 год.29393939393939393939393929
  • Прво и второ дете од 2-14 години плаќаат цена дадена во табелата, во придружба со 2 возрасни лица по цена од СТД 02 и користат сопствен кревет во СТД 04, или заеднички кревет (дете до 6 год) со возрасни лица во СТД 02;
  • климата е вклучена во цената

Вила Мариа

Вилата се наоѓа во мирен дел на Лименариа, помеѓу главната улица и плажата. Од плажа е оддалечена околу 100м а од центарот околу 10 тина минути пеш. Вилата располага со двокреветни и трокреветни студија. . Студио 02 и 03 се наоѓаат на приземје и први спрат, поседуваат два или три стандардни кревети, кујна (фрижидер, решо со две рингли , прибор и садови според бројот на гостите), купатило,ТВ, тераса и клима уред со доплата.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА БРОЈ НА НОЌЕВАЊА ПО ЛИЦЕ, БЕЗ ПРЕВОЗ
MARIA BEACHMAJ
23
ЈУН
02
ЈУН
12
ЈУН
22
ЈУЛ
02
ЈУЛ
12
ЈУЛ
22
АВГ
01
АВГ
11
АВГ
21
АВГ
31
СЕП
10
СЕП
20
број на ноќевања10101010101010101010101010
Студио 02 по лице498912917922925927927927921916911959
Студио 03 по лице397911916919922923923923920914910949
Family club*
1 дете од 2-14 год.
29393939393939393939393929
  • климата се доплаќа 6 евра на ден по студио/апартман;

Вила МариаВилата се наоѓа во мирен дел на Лименариа, помеѓу главната улица и плажата. Од плажа е оддалечена околу 100м а од центарот околу 10 тина минути. Вилата располага со двокреветни и трокреветни студија. . Студио 02 и 03 се наоѓаат на приземје и први спрат, поседуваат два или три стандардни кревети, кујна (фрижидер, решо со две рингли , прибор и садови според бројот на гостите), купатило,ТВ, тераса и клима уред со доплата.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА БРОЈ НА НОЌЕВАЊА ПО ЛИЦЕ, БЕЗ ПРЕВОЗ
MARIA BEACHMAJ
23
ЈУН
02
ЈУН
12
ЈУН
22
ЈУЛ
02
ЈУЛ
12
ЈУЛ
22
АВГ
01
АВГ
11
АВГ
21
АВГ
31
СЕП
10
СЕП
20
број на ноќевања10101010101010101010101010
Студио 02 по лице498912917922925927927927921916911959
Студио 03 по лице397911916919922923923923920914910949
Family club*
1 дете од 2-14 год.
29393939393939393939393929
  • климата се доплаќа 6 евра на ден по студио/апартман;

email offers