fbpx

ПИЛИОН лето 2023 Грција

Кара Нела - Афисос - Олимписка ривиера

10 НОЌЕВАЊА БЕЗ ПРЕВОЗ

ПИЛИОН лето 2023: Преубав полуостров во централна Грција, помеѓу Атина и Солун, во близина на градот Волос. Област во која се наоѓаат високи планини со богата вегетација и кристално чисто море со долги песочни плажи. Најпознато туристичко место е Кала Нера со долга плажа (шљун), голем број ресторани, таверни и маркети. На 20 километри се наоѓа градот Волос. 

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ОД МИНИМУМ 50% ЗАКЛУЧНО ДО 31/03/2023, ОДОБРУВАМЕ ПОПУСТ

ПИЛИОН лето 2023 Грција | olympion 01

Оваа преубава вила се наоѓа во мирна улица во самиот центар на Кала Нера. Локацијата и е 100 метри од море во самиот центар на Кала Нера. Студио 02 се сместени на приземје и на први спрат и поседуваат француски кревет или два стандардни кревети, кујна (фрижидер, решо, прибор и садови според бројот на гостите), купатило со туш-када, сеф, ТВ, клима ( се доплаќа ) и тераса со гарнитура за седење. Студио 03, сместени се на приземје и на први спрат и поседуваат француски кревет или два одвоени кревети како и трет стандарден кревет, кујна (фрижидер, решо , прибор и садови според бројот на гостите), купатило со туш-када, ТВ, клима (се доплаќа) и тераса со гарнитура за седење. Студио 04, сместени се на приземје и поседуваат четири стандардни кревети, кујна(фрижидер, решо , прибор и садови според бројот на гостите), купатило со туш-када, ТВ, клима(се доплаќа) и тераса со гарнитура за седење.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА БРОЈ НА НОЌЕВАЊА ПО ЛИЦЕ, БЕЗ ПРЕВОЗ

Услугајун.06јун.16јун.26јул.06јул.16јул.26авг.05авг.15авг.25септ.04септ.14септ.24
Број на ноќевања101010101010101010101010
Студио 02 по лице12916921924928928928928921915910999
Цена до 31/031191591992292692692692691991499989
Студио 03 по лице1091391691992192192192191691298979
Цена до 31/03991291491791991991991991491197969
Студио 04 по лице891191391691891891891891491097969
Цена до 31/0379109129149169169169169129996959
Family club* Дете 2-14 г393939393939393939393939
  • Прво и второ дете од 2-14 години плаќаат цена дадена во табелата, во придружба со 2 возрасни лица по цена од СТД 02 и користи кревет во СТД 04, или заеднички кревет (дете до 6 год) со возрасни лица во СТД 02/СТД 03;

ПИЛИОН лето 2023 Грција | olympion 02Оваа преубава вила се наоѓа во мирна улица во самиот центар на Кала Нера. Локацијата и е 100 метри од море во самиот центар на Кала Нера. Студио 02 се сместени на приземје и на први спрат и поседуваат француски кревет или два стандардни кревети, кујна (фрижидер, решо, прибор и садови според бројот на гостите), купатило со туш-када, сеф, ТВ, клима ( се доплаќа ) и тераса со гарнитура за седење. Студио 03, сместени се на приземје и на први спрат и поседуваат француски кревет или два одвоени кревети како и трет стандарден кревет, кујна (фрижидер, решо , прибор и садови според бројот на гостите), купатило со туш-када, ТВ, клима (се доплаќа) и тераса со гарнитура за седење. Студио 04, сместени се на приземје и поседуваат четири стандардни кревети, кујна (фрижидер, решо, прибор и садови според бројот на гостите), купатило со туш-када, ТВ, клима(се доплаќа) и тераса со гарнитура за седење.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА БРОЈ НА НОЌЕВАЊА ПО ЛИЦЕ, БЕЗ ПРЕВОЗ

Услугајун.06јун.16јун.26јул.06јул.16јул.26авг.05авг.15авг.25септ.04септ.14септ.24
Број на ноќевања101010101010101010101010
Студио 02 по лице12916921924928928928928921915910999
Цена до 31/031191591992292692692692691991499989
Студио 03 по лице1091391691992192192192191691298979
Цена до 31/03991291491791991991991991491197969
Студио 04 по лице891191391691891891891891491097969
Цена до 31/0379109129149169169169169129996959
Family club* Дете 2-14 г393939393939393939393939

  • Прво и второ дете од 2-14 години плаќаат цена дадена во табелата, во придружба со 2 возрасни лица по цена од СТД 02 и користи кревет во СТД 04, или заеднички кревет (дете до 6 год) со возрасни лица во СТД 02/СТД 03;

ПИЛИОН лето 2023 Грција | iren 02

Оваа вила е лоцирана во самиот центар на Кала Нера на 100 метри од плажата..Студијата 02 и 03 се сместени на први и втори спрат и поседуваат француски кревет и еден единечен кревет, кујна (фрижидер, решо, прибор и садови според бројот на гостите), купатило со туш-када, ТВ, клима ( се доплаќа ) и тераса со гарнитура за седење. Апартмани 04 се сместени на први и втори спрат и поседуваат две одвоени спални соби со по два стандардни кревети, секоја соба со ТВ, клима уред ( се доплаќа ) и купатило со туш-када. Двете соби имаат излез на тераса која е заедничка за цел апартман. Кујната е посебна просторија и поседува фрижидер, решо, прибор и садови според бројот на гостите.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА БРОЈ НА НОЌЕВАЊА ПО ЛИЦЕ, БЕЗ ПРЕВОЗ

Услугајун.06јун.16јун.26јул.06јул.16јул.26авг.05авг.15авг.25септ.04септ.14септ.24
Број на ноќевања101010101010101010101010
Студио 02 по лице12916921924928928928928921915910999
Цена до 31/031191591992292692692692691991499989
Студио 03 по лице1091391691992192192192191691298979
Цена до 31/03991291491791991991991991491197969
Апп 04 по лице991291491792092092092091691299989
Цена до 31/03891191391591891891891891491098979
Family club* Дете 2-14 г393939393939393939393939
  • Прво дете од 2-14 години плаќа цена дадена во табелата, во придружба со 2 возрасни лица по цена од СТД 02 и користи кревет во СТД 03, или заеднички кревет (дете до 6 год) со возрасни лица во СТД 02/СТД 03;

ПИЛИОН лето 2023 Грција | iren 03Оваа вила е лоцирана во самиот центар на Кала Нера на 100 метри од плажата..Студијата 02 и 03 се сместени на први и втори спрат и поседуваат француски кревет и еден единечен кревет, кујна (фрижидер, решо, прибор и садови според бројот на гостите), купатило со туш-када, ТВ, клима ( се доплаќа ) и тераса со гарнитура за седење. Апартмани 04 се сместени на први и втори спрат и поседуваат две одвоени спални соби со по два стандардни кревети, секоја соба со ТВ, клима уред ( се доплаќа ) и купатило со туш-када. Двете соби имаат излез на тераса која е заедничка за цел апартман. Кујната е посебна просторија и поседува фрижидер, решо, прибор и садови според бројот на гостите.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА БРОЈ НА НОЌЕВАЊА ПО ЛИЦЕ, БЕЗ ПРЕВОЗ

Услугајун.06јун.16јун.26јул.06јул.16јул.26авг.05авг.15авг.25септ.04септ.14септ.24
Број на ноќевања101010101010101010101010
Студио 02 по лице12916921924928928928928921915910999
Цена до 31/031191591992292692692692691991499989
Студио 03 по лице1091391691992192192192191691298979
Цена до 31/03991291491791991991991991491197969
Апп 04 по лице991291491792092092092091691299989
Цена до 31/03891191391591891891891891491098979
Family club* Дете 2-14 г393939393939393939393939

  • Прво дете од 2-14 години плаќа цена дадена во табелата, во придружба со 2 возрасни лица по цена од СТД 02 и користи кревет во СТД 03, или заеднички кревет (дете до 6 год) со возрасни лица во СТД 02/СТД 03;

ПИЛИОН лето 2023 Грција | philipos 01

Оваа преубава вила се наоѓа во живописното место Афисос на 200 метри од плажата. Студио 02, се сместени на приземје и поседуваат два стандардни одвоени кревети, кујнски дел (фрижидер, решо со две рингли, прибор и садови според бројот на гостите), купатило со туш-када,ТВ,клима ( се доплаќа ) и тераса со гарнитура за седење. Апартмани 04 се сместени на први спрат и поседуваат две одвоени спални соби со по два стандардни кревети, клима уред (се доплаќа ), купатило со туш-када, тераса која е заедничка за цел апартман. Кујната е посебна просторија и поседува фрижидер, решо, прибор и садови според бројот на гостите.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА БРОЈ НА НОЌЕВАЊА ПО ЛИЦЕ, БЕЗ ПРЕВОЗ

Услугајун.06јун.16јун.26јул.06јул.16јул.26авг.05авг.15авг.25септ.04септ.14септ.24
Број на ноќевања101010101010101010101010
Студио 02 по лице139199249309349349349349279199139109
Цена до 31/0312918922928932932932932925917911999
Помошен кревет Дете 2-14 г393939393939393939393939
АПП 04 по лице1091591992292892892892892091699979
Цена до 31/03991491791992692692692691891498969
  • Kлимата не е вклучена во цената

ПИЛИОН лето 2023 Грција | philipos 01Оваа преубава вила се наоѓа во живописното место Афисос на 200 метри од плажата. Студио 02, се сместени на приземје и поседуваат два стандардни одвоени кревети, кујнски дел (фрижидер, решо со две рингли, прибор и садови според бројот на гостите), купатило со туш-када,ТВ,клима ( се доплаќа ) и тераса со гарнитура за седење. Апартмани 04 се сместени на први спрат и поседуваат две одвоени спални соби со по два стандардни кревети, клима уред ( се доплаќа ), купатило со туш-када, тераса која е заедничка за цел апартман. Кујната е посебна просторија и поседува фрижидер, решо, прибор и садови според бројот на гостите.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА БРОЈ НА НОЌЕВАЊА ПО ЛИЦЕ, БЕЗ ПРЕВОЗ

Услугајун.06јун.16јун.26јул.06јул.16јул.26авг.05авг.15авг.25септ.04септ.14септ.24
Број на ноќевања101010101010101010101010
Студио 02 по лице139199249309349349349349279199139109
Цена до 31/0312918922928932932932932925917911999
Помошен кревет Дете 2-14 г393939393939393939393939
АПП 04 по лице1091591992292892892892892091699979
Цена до 31/03991491791992692692692691891498969

  • Kлимата не е вклучена во цената

email offers