fbpx

ПАРГА лето 2023 Грција

Јонски брег

10/11 НОЌЕВАЊА БЕЗ ПРЕВОЗ

ПАРГА лето 2023 Грција: Градот кој се наоѓа на запад од Грција, во крајбрежјето на Јонското море, одушевува со својот шарм, бујната вегетација која е опкружена со планини и плантажи од маслинки. Богатата историја на градот уште од античкиот период, раскрсница помеѓу истокот и западот, силното влијание на западните цивилизации и култури оставиле раскошно културно-историско наследство: три тврдини од различни периоди, Микенскиот гроб, манастири и цркви… Наспроти Парга се наоѓаат островите Паксос, Антипаксос и Крф а јужно островите Лефкада, Кефалонија и Закинтос, кои можете да ги посетите, а заедно со прекрасните плажи на Парга ќе Ви овозможат незаборавен одмор.

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ОД МИНИМУМ 50% ЗАКЛУЧНО ДО 31/03/2023, ОДОБРУВАМЕ ПОПУСТ

ПАРГА лето 2023 Грција | diogenis z bazen 01

Оваа вила се наоѓа во градина од маслинки над Валтос плажата. Одалечена 400 метри од море и околу 500 метри од стариот град Парга. Студио 02 поседуваат два стандардни кревети или еден француски кревет. Студијата поседуваат кујнски дел (фрижидер, решо, прибор и садови според бројот на гостите), купатило,ТВ,клима и тераса со гарнитура за седење.  Климата се доплаќа. Се работи за комплекс кој го сочинуваат четири сместувачки капацитети и базен со тераса за сончање.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА БРОЈ НА НОЌЕВАЊА ПО ЛИЦЕ, БЕЗ ПРЕВОЗ

Вила DIOGENIS Komfort (климата се доплаќа)

Услугамај.31јун.10јун.20јун.30јул.11јул.21авг.01авг.11авг.22септ.01септ.12септ.22окт.02
Број на ноќевања1010101110111011101110107
Студио 02 по лице/169229269289349329369329259189149/
Цена до 31/03/159219259269329309349309239169139/

Вила DIOGENIS Standard (климата се доплаќа)

Услугамај.31јун.10јун.20јун.30јул.11јул.21авг.01авг.11авг.22септ.01септ.12септ.22окт.02
Број на ноќевања1010101110111011101110107
Студио 02 по лице/149189209249319299329299229159139/
Цена до 31/03/139179199229299279299279209149129/

ПАРГА лето 2023 Грција | diogenis z bazen 01

Оваа вила се наоѓа во градина од маслинки над Валтос плажата. Одалечена 400 метри од море и околу 500 метри од стариот град Парга. Студио 02 поседуваат два стандардни кревети или еден француски кревет. Студијата поседуваат кујнски дел (фрижидер, решо, прибор и садови според бројот на гостите), купатило, ТВ, клима и тераса со гарнитура за седење.  Климата се доплаќа. Се работи за комплекс кој го сочинуваат четири сместувачки капацитети и базен со тераса за сончање.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА БРОЈ НА НОЌЕВАЊА ПО ЛИЦЕ, БЕЗ ПРЕВОЗ

Вила DIOGENIS Komfort (климата се доплаќа)

Услугамај.31јун.10јун.20јун.30јул.11јул.21авг.01авг.11авг.22септ.01септ.12септ.22окт.02
Број на ноќевања1010101110111011101110107
Студио 02 по лице/169229269289349329369329259189149/
Цена до 31/03/159219259269329309349309239169139/

Вила DIOGENIS Standard (климата се доплаќа)

Услугамај.31јун.10јун.20јун.30јул.11јул.21авг.01авг.11авг.22септ.01септ.12септ.22окт.02
Број на ноќевања1010101110111011101110107
Студио 02 по лице/149189209249319299329299229159139/
Цена до 31/03/139179199229299279299279209149129/

ПАРГА лето 2023 Грција | 1 resize

Оваа вила е лоцирана на страната на Венецијанската тврдина и нуди комуникација со двете страни на градот.Студијата 02 и 03 поседуваат сопствена кујна (фрижидер, решо со две рингли, , прибор и садови според бројот на гостите), квалитетен намештај, ТВ, клима и сопствена тераса со гарнитура за седење. Климата се доплаѓа 6 евра на ден по студио.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА БРОЈ НА НОЌЕВАЊА ПО ЛИЦЕ, БЕЗ ПРЕВОЗ

Услугамај.31јун.10јун.20јун.30јул.11јул.21авг.01авг.11авг.22септ.01септ.12септ.22окт.02
Број на ноќевања1010101110111011101110107
Студио 02 по лице69991491892492992792992791991399959
Цена до 31/0359891391792292792592792591791298949
Студио 03 по лице5979129159209249229249229149997949
Цена до 31/034969119149189229209229209129896939
Помошен кревет2939791191291391291399979492920
Family club* дете од 2-14 г29393939393939393939392919
  • Прво и второ дете од 2-14 год. плаќаат цена по табелата во придружба со 2 возрасни лица по цена од СТД 02 и користат стандарден и помошен кревет во СТД 03 или заеднички кревет ( дете до 6 год ) со возрасните лица.
  • Kлимата се доплаќа 6 евра на ден по студио

ПАРГА лето 2023 Грција | 1 resizeОваа вила е лоцирана на страната на Венецијанската тврдина и нуди комуникација со двете страни на градот.Студијата 02 и 03 поседуваат сопствена кујна (фрижидер, решо со две рингли, , прибор и садови според бројот на гостите), квалитетен намештај, ТВ, клима и сопствена тераса со гарнитура за седење. Климата се доплаѓа 6 евра на ден по студио.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА БРОЈ НА НОЌЕВАЊА ПО ЛИЦЕ, БЕЗ ПРЕВОЗ

Услугамај.31јун.10јун.20јун.30јул.11јул.21авг.01авг.11авг.22септ.01септ.12септ.22окт.02
Број на ноќевања1010101110111011101110107
Студио 02 по лице69991491892492992792992791991399959
Цена до 31/0359891391792292792592792591791298949
Студио 03 по лице5979129159209249229249229149997949
Цена до 31/034969119149189229209229209129896939
Помошен кревет2939791191291391291399979492920
Family club* дете од 2-14 г29393939393939393939392919

  • Прво и второ дете од 2-14 год. плаќаат цена по табелата во придружба со 2 возрасни лица по цена од СТД 02 и користат стандарден и помошен кревет во СТД 03 или заеднички кревет ( дете до 6 год ) со возрасните лица.
  • Kлимата се доплаќа 6 евра на ден по студио

email offers