fbpx

ХИТ ПАКЕТ: 10 дена + превоз

БУДВА ЛЕТО 2024

Медитерански, опуштено на Јадранско море!

Црна гора лето 2024 Будва – бисер на Јадранот, центар на медитеранскиот туризам. Место каде се вкрстени влијанијата на истокот и западот, хеленската и римската култура. Стариот град со својата архитектура привлекува илјадници туристи, кој во вечерните часови се претвара во отворен театар за сечиј вкус. “Будванска ривиера“ ги нуди 35-те најпознати плажи на Јадранот (Јаз, Плоче, Трстено, Могрен, Словенска плажа, Бечичи, Милочер, Св.Стефан…) кои во комбинација со интензивниот ноќен живот се главна каректеристика поради кои се доаѓа во оваа престолнина на Црногорскиот туризам. Будва нуди илјада можности, на Вас останува да одберете! Одбери Будва лето 2024.

Будва лето 2024 ХИТ ПАКЕТ: 10 дена / 9 ноќевања + автобуски превоз

ТЕРМИНИI категоријаII категорија
19.06. – 28.06.2024149 €129 €
28.06. – 07.07.2024169 €149 €
07.07. – 16.07.2024195 €169 €
16.07. – 25.07.2024215 €189 €
25.07. – 03.08.2024219 €195 €
03.08. – 12.08.2024219 €195 €
12.08. – 21.08.2024205 €175 €
21.08. – 30.08.2024185 €159 €
30.08. – 08.09.2024159 €129 €

ВАЖНИ НАПОМЕНИ

email offers