fbpx
Туристичка агенција АРКА | budva new year

Будва нова година 2024

Гратис посета на Св.Стефан
Факултативен излет до Дубровник, Тиват и Котор
Новогодишни концерти на Тони Цетински, Ван Гог, Александра Пријовиќ

Солун нова година 2024 Паралија - Воден - Литохоро - Катерини

Солун нова година 2024 Паралија

Гратис излет до водопадите во Воден
Факултативен излет до Литохоро и Катерини
НОВОГОДИШЕН ШОПИНГ во Солун и Космос

Сакаш да добиваш понуди по email?

Регистрирај се и откриј ги новите понуди пред другите патници!

email offers

Welcome to Macedonia

Experience the Balkan

.. with different tours including several countries ..

Ученички екскурзии и туристички аранжмани

Изберете ја Tуристичка агенција Арка за вашето следно патување!

ТА АРКА СКОПЈЕ

Ул. Македонија бр. 12/1-4
+389 2 3290 414
arka@arka.com.mk