fbpx
Понуди за 8 МАРТ 2023 | serbia hiking day 4 e1673521666752

ВЕСЕЛА ШУМАДИЈА

10-12.03.2023
КРАГУЕВАЦ - ВРЊАЧКА БАЊА - МАНАСТИР ЖИЧА
Посета на спомен паркот-Шумарице, манастирот Жича и Врњачка бања
Свечена вечера со аперитив и музика во ресторан-печењара „Библиотека“
Посета на дестилерија „Певац“ со дегустација на ракија

Понуди за 8 МАРТ 2023 | patricia jekki 1f7BbFUVCMM unsplash e1673534355582

ХРВАТСКА НА ДЛАНКА

02-05.03.2023
ЗАГРЕБ - РИЈЕКА - ОПАТИЈА - ПУЛА - ПЛИТВИЧКИ ЕЗЕРА
Разгледување на Загреб и Ријека со локален туристички водич
Излет до Плитвички езера
Факултативна посета на Опатија и Пула со туристички водич

Понуди за 8 МАРТ 2023 | solun turist

МОРЕ И БАЊА

10-12.03.2023
СОЛУН - ПАРАЛИЈА - ЛУТРАКИ - ВОДЕН
Разгледување и шопинг во Солун
Факултативен излет до Бањите во Лутраки и Воден
Свечена вечера во таверна во Паралија

Понуди за 8 МАРТ 2023 | vienna tourism e1673365872257

ГРАДОТ НА УМЕТНОСТА

02-06.03.2023
ВИЕНА - БЕЛВЕДЕРЕ - ШЕНБРУН - ПАРНДОРФ
Разгледување на Виена со туристички водич
Посета на Дворецот Белведере и забавниот парк Пратер
Факултативна посета на Дворецот Шенбрун