СИВОТА Грција лето 2020

Јонски брег

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ОД МИНИМУМ 50% ЗАКЛУЧНО ДО 29.2.2020, ОДОБРУВАМЕ -10% ПОПУСТ

Оваа сликовито место е сместено на Јонскиот брег, опкружено со бујна вегетација, песочни плажи кои ги заплискуваат води од чисто тиркизно море. Сивота се наоѓа помеѓу Игуменица и Парга, позната по скриените плажи и мали заливи. Местото е амфитеатрално распоредено, и благо се спушта спрема централното шеталиште. Идеално месо од каде може лесно да се посети Крф и Парга.

 • ВИЛA КСАНТИ
 • ЦЕНИ И ТЕРМИНИ
 • ФОТОГРАФИИ

Вилата се наоѓа во центарот на Сивота на само 30метри од брегот и 250 метри од најблиската плажа Galikos. Студио 02 се сместени први спрат и поседуваат француски кревет или два стандардни кревети, кујна (фрижидер, решо со две рингли, , прибор и садови според бројот на гостите), купатило со туш-када, ТВ, клима со доплата и тераса со гарнитура за седење. Апп 02, сместени се на први спрат и поседуваат француски кревет или два одвоени кревети, кујна(фрижидер, решо со две рингли, , прибор и садови според бројот на гостите), купатило со туш-када, клима(со доплата) и тераса со гарнитура за седење.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА БРОЈ НА НОЌЕВАЊА ПО ЛИЦЕ, БЕЗ ПРЕВОЗ

 ЈУН
04
ЈУН
14
ЈУН
24
ЈУЛ
04
ЈУЛ
14
ЈУЛ
24
АВГ
03
АВГ
13
АВГ
23
СЕП
02
СЕП
12
СЕП
22
 
број на ноќевања101010101010101010101010
Студио 02 по лице8912918923926932932932924919913979
Апп 02 по лице9913919924927933933933925920914989

 • климата се доплаќа 5 евра на ден по студио/апартман

 • ВИЛA ФОТИНИ
 • ЦЕНИ И ТЕРМИНИ
 • ФОТОГРАФИИ

вила ФотиниВилата се наоѓа во централниот дел на Сивота, на околу 250 метри од плажата Galikos. Студијата 02,03 се сместени на приземје и први спрат и поседуваат француски кревет или два стандардни кревети, кујна (фрижидер, решо со две рингли, , прибор и садови според бројот на гостите), купатило со туш-када, ТВ, клима-вклучена во цена, заедничка тераса со гарнитура за седење или посебен балкон. Апп 03 се сместени на втори спрат, подкровна косина, со посебен влез, купатило со туш-када, ТВ, клима-вклучена во цена, тераса со гарнитура за седење. Апп 04 е сместен на први спрат, поседува француски кревет во спална соба и и дневен престој каде има уште два кревети. Кујнскиот дел е во склоп со дневниот престој, купатило, и тераса со гарнитура за седење.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА БРОЈ НА НОЌЕВАЊА ПО ЛИЦЕ, БЕЗ ПРЕВОЗ

 ЈУН
04
ЈУН
14
ЈУН
24
ЈУЛ
04
ЈУЛ
14
ЈУЛ
24
АВГ
03
АВГ
13
АВГ
23
СЕП
02
СЕП
12
СЕП
22
 
број на ноќевања101010101010101010101010
Студио 02 по лице8912918923926932932932924919913979
Студио 03 по лице59991491892192292292291791298949
Family club*
Дете 2-14 г.
293939393939393939393929
Апп 03 по лице6911917922924929929929922915910959
Family club*
Дете 2-14 г.
293939393939393939393929
Апп 04 по лице59991391892192492492491791399949
Помошен кревет29598912913912912912989694929

 • Прво дете од 2-14 години плаќаат цена дадена во табелата, во придружба со 2 возрасни лица по цена од СТД 02 и користи кревет во СТД 03, или заеднички кревет (дете до 6 год) со возрасни лица во СТД 02; Прво и второ дете од 2-14 години плаќаат цена по табелата во придружба на 3 возрасни по цена од АПП 03 и користат помошен кревет во АПП 03 или заеднички кревет ( дете до 6 год. ) заедно со возрасни

 • ВИЛA ДАЛАС
 • ЦЕНИ И ТЕРМИНИ
 • ФОТОГРАФИИ

Оваа вила се наоѓа во центарот на Сивота, одалечена 120 метри од брегот и шеталиштето и 300 метри од плажата Galikos. Студио 02, 03 се сместени на први или втори спрат и поседуваат француски, два или три стандардни кревети( можност за помошен кревет), кујнски дел (фрижидер, решо со две рингли, прибор и садови според бројот на гостите), купатило со туш-када,ТВ,клима со доплата и тераса со гарнитура за седење.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА БРОЈ НА НОЌЕВАЊА ПО ЛИЦЕ, БЕЗ ПРЕВОЗ

 ЈУН
04
ЈУН
14
ЈУН
24
ЈУЛ
04
ЈУЛ
14
ЈУЛ
24
АВГ
03
АВГ
13
АВГ
23
СЕП
02
СЕП
12
СЕП
22
 
број на ноќевања101010101010101010101010
Студио 02 по лице7911917922925930930930922916912969
Студио 03 по лице59991491892192292292291791298949
Помошен кревет29598912913912912912989694929
Family club*
Дете 2-14 г.
293939393939393939393929

 • Прво и второ дете од 2-14 години плаќаат цена дадена во табелата, во придружба со 2 возрасни лица по цена од СТД 02 / апп 02 и користат помошен кревет во СТД 03/АПП 03, или заеднички кревет (дете до 6 год) со возрасни лица во СТД 02/АПП 02

 • ВИЛA БАРБАРА
 • ЦЕНИ И ТЕРМИНИ
 • ФОТОГРАФИИ

Оваа вила е лоцирана во широк центар на Сивота околу 250 метри од брегот и шеталиштето и 250 метри од плажата Galikos. Студијата 02 се сместени на први и втори спрат и поседуваат француски кревет или два стандардни кревети, кујна (фрижидер, решо со две рингли, , прибор и садови според бројот на гостите), купатило со туш-када, ТВ, клима-вклучена во цена и тераса со гарнитура за седење. Студио 03 се сместени на приземје и поседуваат француски кревет и кревет на извлекување, кујна (фрижидер, решо со две рингли, , прибор и садови според бројот на гостите), купатило со туш-када, ТВ, клима-вклучена во цена и тераса со гарнитура за седење. Апартмани 02/03 сместени на приземје, поседуваат француски кревет во спална соба и трет кревет-нормален се наоѓа во друга просторија каде е и кујната(фрижидер, решо со две рингли, , прибор и садови според бројот на гостите), и фотеља на извлекување, купатило со туш-када и тераса со гарнитура за седење. Апартмани 04 се сместени на први и втори спрат и поседуваат два стандардни кревети во спална соба, а во друга просторија има кујна (фрижидер, решо со две рингли, , прибор и садови според бројот на гостите), во која се наоѓаат и кревети на спрат, купатило со туш-када и тераса со гарнитура за седење. Климата е вклучена во цена.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА БРОЈ НА НОЌЕВАЊА ПО ЛИЦЕ, БЕЗ ПРЕВОЗ

 ЈУН
04
ЈУН
14
ЈУН
24
ЈУЛ
04
ЈУЛ
14
ЈУЛ
24
АВГ
03
АВГ
13
АВГ
23
СЕП
02
СЕП
12
СЕП
22
 
број на ноќевања101010101010101010101010
Студио 02 по лице7911917922925930930930926917912969
Студио 03 по лице59991391892192292292291991298949
Апп 02 по лице7912919925929932932932928918913989
Апп 03 по лице6911915920923925925925922915910959
Апп 04 по лице59991391892192292292291991399949
Помошен кревет29598912913912912912989694929
Family club*
Дете 2-14 г.
293939393939393939393929

 • Прво и второ дете од 2-14 години плаќаат цена дадена во табелата, во придружба со 2 возрасни лица по цена од СТД 02 / апп 02 и користат помошен кревет во СТД 03/АПП 03, или заеднички кревет (дете до 6 год) со возрасни лица во СТД 02/АПП 02

 • ВИЛA АПОЛОН
 • ЦЕНИ И ТЕРМИНИ
 • ФОТОГРАФИИ

vila ApolonОваа вила се наоѓа на неколку минути пеш до шеталиштето и 150 метри од плажата Galikos. Студио 02 и 03, се сместени на први и втор спрат и поседуваат француски кревет и кревет на извлекување со стандардна големина, кујнски дел (фрижидер, решо со две рингли, прибор и садови според бројот на гостите), купатило со туш-када,ТВ,клима(вклучена во цена) и тераса со гарнитура за седење. Апартмани 02 и 03 сместени на први и втори спрат, поседуваат француски кревет во спална соба, а во друга просторија има кујна (фрижидер, решо со две рингли, прибор и садови според бројот на гостите) каде се наоѓа третиот кревет на извлекување со стандардна големина, купатило со туш-када, ТВ, клима(вклучена во цена) и тераса со гарнитура за седење. Апартман 04+2 е сместен на први спрат, има две одвоени спални и дневен престој во кој се наоѓа кревет на развлекување, ТВ, купатило и кујнски дел

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА БРОЈ НА НОЌЕВАЊА ПО ЛИЦЕ, БЕЗ ПРЕВОЗ

 ЈУН
04
ЈУН
14
ЈУН
24
ЈУЛ
04
ЈУЛ
14
ЈУЛ
24
АВГ
03
АВГ
13
АВГ
23
СЕП
02
СЕП
12
СЕП
22
број на ноќевања101010101010101010101010
Студио 02 по лице8914920926930936936936929920913979
Студио 03 по лице6911916920922932932932926916910959
Апп 02 по лице9915921927931937937937930921914989
Апп 03 по лице7912917921923932932932927919911959
Апп 04+2 по лице7912917921923932932932927919911959
Помошен кревет29598912913912912912989694929
Family club*
Дете 2-14 г.
293939393939393939393929

 • Прво и второ дете од 2-14 години плаќаат цена дадена во табелата, во придружба со 2 возрасни лица по цена од СТД 02 / апп 02 и користат помошен кревет во СТД 03/АПП 03, или заеднички кревет (дете до 6 год) со возрасни лица во СТД 02/АПП 02;