ПИЛИОН Грција лето 2020

Кара Нела - Афисос - Јонски брег

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ОД МИНИМУМ 50% ЗАКЛУЧНО ДО 29.2.2020, ОДОБРУВАМЕ -10% ПОПУСТ

Пилион Грција е преубав полуостров во централна Грција, помеѓу Атина и Солун, во близина на градот Волос. Област во која се наоѓаат високи планини со богата вегетација и кристално чисто море со долги песочни плажи. Најпознато туристичко место е Кала Нера со долга плажа(шљун), голем број ресторани, таверни и маркети. На 20 километри се наоѓа градот Волос.

 • ВИЛA ОЛИМПИОН - КАЛА НЕРА
 • ЦЕНИ И ТЕРМИНИ
 • ФОТОГРАФИИ

Оваа преубава вила се наоѓа во мирна улица во самиот центар на Кала Нера. Локацијата и е 100 метри од море во самиот центар на Кала Нера.

Студио 02 се сместени на приземје и на први спрат и поседуваат француски кревет или два стандардни кревети, кујна (фрижидер, решо со две рингли, , прибор и садови според бројот на гостите), купатило со туш-када, сеф, ТВ, клима и тераса со гарнитура за седење. Студио 03, сместени се на приземје и на први спрат и поседуваат француски кревет или два одвоени кревети како и трет стандарден кревет, кујна (фрижидер, решо со две рингли, прибор и садови според бројот на гостите), купатило со туш-када, ТВ, клима(вклучена во цена) и тераса со гарнитура за седење. Студио 04, сместени се на приземје и поседуваат четири стандардни кревети, кујна (фрижидер, решо со две рингли, , прибор и садови според бројот на гостите), купатило со туш-када, ТВ, клима (вклучена во цена) и тераса со гарнитура за седење.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА БРОЈ НА НОЌЕВАЊА ПО ЛИЦЕ, БЕЗ ПРЕВОЗ

 МАЈ
27
ЈУН
06
ЈУН
16
ЈУН
26
ЈУЛ
06
ЈУЛ
16
ЈУЛ
26
АВГ
05
АВГ
15
АВГ
25
СЕП
04
СЕП
14
СЕП
24
број на ноќевања10101010101010101010101010
Студио 02 по лице791191591892192492692692391791399969
Студио 03 по лице69991291391691892092091991391097959
Студио 04 по лице5979109119139149169169159119896949
Family club*
Дете 2-14 г
39393939393939393939393939

 • Прво и второ дете од 2-14 години плаќаат цена дадена во табелата, во придружба со 2 возрасни лица по цена од СТД 02 и користи кревет во СТД 04, или заеднички кревет (дете до 6 год) со возрасни лица во СТД 02/СТД 03

 • ВИЛA КРИТИКОС - КАРА НЕЛА
 • ЦЕНИ И ТЕРМИНИ
 • ФОТОГРАФИИ

Критикос

Оваа вила се наоѓа во центарот на Кала Нера, одалечена 80 метри од плажата. Студио 02, 03 се сместени на први спрат и поседуваат два или три стандардни кревети ( кај трокреветните студија може да бидат француски и еден единечен кревет), кујнски дел (фрижидер, решо со две рингли, прибор и садови според бројот на гостите), купатило со туш-када,ТВ,клима и тераса со гарнитура за седење.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА БРОЈ НА НОЌЕВАЊА ПО ЛИЦЕ, БЕЗ ПРЕВОЗ

 МАЈ
27
ЈУН
06
ЈУН
16
ЈУН
26
ЈУЛ
06
ЈУЛ
16
ЈУЛ
26
АВГ
05
АВГ
15
АВГ
25
СЕП
04
СЕП
14
СЕП
24
број на ноќевања10101010101010101010101010
Студио 02 по лице791191591892192492692692391791399969
Студио 03 по лице69991291391691892092091991391097959
Family club*
Дете 2-14 г
39393939393939393939393939

 • Прво дете од 2-14 години плаќа цена дадена во табелата, во придружба со 2 возрасни лица по цена од СТД 02 и користи кревет во СТД 03, или заеднички кревет (дете до 6 год) со возрасни лица во СТД 02/СТД 03;

 • ВИЛA ИРЕН - КАРА НЕЛА
 • ЦЕНИ И ТЕРМИНИ
 • ФОТОГРАФИИ

Оваа вила е лоцирана во самиот центар на Кала Нера на 100 метри од плажата..Студијата 02 и 03 се сместени на први и втори спрат и поседуваат француски кревет и еден единечен кревет, кујна (фрижидер, решо со две рингли, , прибор и садови според бројот на гостите), купатило со туш-када, ТВ, клима и тераса со гарнитура за седење. Апартмани 04 се сместени на први и втори спрат и поседуваат две одвоени спални соби со по два стандардни кревети, секоја соба со ТВ, клима уред и купатило со туш-када. Двете соби имаат излез на тераса која е заедничка за цел апартман. Кујната е посебна просторија и поседува фрижидер, решо со две рингли, прибор и садови според бројот на гостите.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА БРОЈ НА НОЌЕВАЊА ПО ЛИЦЕ, БЕЗ ПРЕВОЗ

 МАЈ
27
ЈУН
06
ЈУН
16
ЈУН
26
ЈУЛ
06
ЈУЛ
16
ЈУЛ
26
АВГ
05
АВГ
15
АВГ
25
СЕП
04
СЕП
14
СЕП
24
број на ноќевања10101010101010101010101010
Студио 02 по лице691091391691992292492492091591298969
Студио 03 по лице69991291391691892092091991391097959
Студио 04 по лице59791191291591791991991891291097959
Family club*
Дете 2-14 г
39393939393939393939393939

 • Прво дете од 2-14 години плаќа цена дадена во табелата, во придружба со 2 возрасни лица по цена од СТД 02 и користи кревет во СТД 03, или заеднички кревет (дете до 6 год) со возрасни лица во СТД 02/СТД 03;

 • ВИЛA ФИЛИСОС - АФИСОС
 • ЦЕНИ И ТЕРМИНИ
 • ФОТОГРАФИИ

Оваа преубава вила се наоѓа во живописното место Афисос на 150 метри од плажата Абовос. Вилата има бесплатен wi-fi. Студио 02, се сместени на приземје и први спрат и поседуваат два стандардни одвоени кревети, кујнски дел (фрижидер, решо со две рингли, прибор и садови според бројот на гостите), купатило со туш-када,ТВ,клима(вклучена во цена) и тераса со гарнитура за седење.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА БРОЈ НА НОЌЕВАЊА ПО ЛИЦЕ, БЕЗ ПРЕВОЗ

 МАЈ
27
ЈУН
06
ЈУН
16
ЈУН
26
ЈУЛ
06
ЈУЛ
16
ЈУЛ
26
АВГ
05
АВГ
15
АВГ
25
СЕП
04
СЕП
14
СЕП
24
број на ноќевања10101010101010101010101010
Студио 02 по лице8912918920924929931931927920916910979
Студио 03 по лице791191691992292792992992691991599969
Студио 04 по лице49991491691892392592592291691296949
Family club*
Дете 2-14 г
39393939393939393939393939

 • Kлимата е вклучена во цената