ШОК ЦЕНИ

ПЕФКИ Грција лето 2020​

Остров ЕВИА

ПЕФКИ Евиа, втор остров по големина во Грција, со 180км должина и нешто помал од Крит. Пристигнувањето до островот е многу едноставно, од правецот на северна Грција се патува спрема Атина па до градот Глифа од каде се заминува со траект до Агиокампоса.

 • ВИЛA PANORAMA - ПЕФКИ
 • ЦЕНИ И ТЕРМИНИ
 • ФОТОГРАФИИ
 • МАПА

Вилата е одалечена околу 200 метри од морето и исто току до шеталиштето во Пефки. Поседува и паркинг простор. Располага со двокреветни и трокреветни апартмани, со одвоен кујнски дел, тераса, ТВ, купатило и клима (вклучена во цена). Постелнината се менува на половина смена За време на престојот, гостите сами ја одржуваат хигиената.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН, БЕЗ ПРЕВОЗ

Вила
PANORAMA
21.06.
30.06.
30.06.
09.07.
09.07.
18.07.
18.07.
27.07.
27.07.
05.08.
05.08.
14.08.
14.08.
23.08.
23.08.
01.09.
01.09.
10.09.
10.09.
19.09.
број на ноќевања9999999999
Апартман 02 наем160210225285325325325285225160
Апартман 03 наем180230250315350350350315240180

 • Климата е вклучена во цената

 • ВИЛA HRISI - ПЕФКИ
 • ЦЕНИ И ТЕРМИНИ
 • ФОТОГРАФИИ
 • МАПА

Вилата се наоѓа на 50 метри од море. Располага со двокреветни и трокреветни студија опремени со кујнски дел, тераса, ТВ, купатило и клима (вклучена во цена). Постелнината се менува на половина смена За време на престојот, гостите сами ја одржуваат хигиената.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН, БЕЗ ПРЕВОЗ

Вила
HRISI
21.06.
30.06.
30.06.
09.07.
09.07.
18.07.
18.07.
27.07.
27.07.
05.08.
05.08.
14.08.
14.08.
23.08.
23.08.
01.09.
01.09.
10.09.
10.09.
19.09.
број на ноќевања9999999999
Студио 02 наем160210225285325325325285225160
Студио 03 наем180230250315350350350315240180

 • Климата е вклучена во цената

 • ВИЛA MARIJA - ПЕФКИ
 • ЦЕНИ И ТЕРМИНИ
 • ФОТОГРАФИИ
 • МАПА

Вилата се наоѓа на 200 метри од море, трет ред на куќи во Пефки. Располага со двокреветни и трокреветни студија опремени со кујнски дел, тераса, ТВ, купатило и клима (вклучена во цена). Постелнината се менува на половина смена За време на престојот, гостите сами ја одржуваат хигиената.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН, БЕЗ ПРЕВОЗ

Вила
MARIJA
21.06.
30.06.
30.06.
09.07.
09.07.
18.07.
18.07.
27.07.
27.07.
05.08.
05.08.
14.08.
14.08.
23.08.
23.08.
01.09.
01.09.
10.09.
10.09.
19.09.
број на ноќевања9999999999
Студио 02 наем160210225285325325325285225160
Студио 03 наем180230250315350350350315240180

 • Климата е вклучена во цената

 • ВИЛA JANIS MARIJA - ПЕФКИ
 • ЦЕНИ И ТЕРМИНИ
 • ФОТОГРАФИИ
 • МАПА

Вилата се наоѓа на влезот од Пефки, на околу 250 метри од море. Располага со двокреветни и трокреветни студија и четворокреветни апартмани опремени со кујнски дел, тераса, ТВ, купатило и клима (вклучена во цена). Постелнината се менува на половина смена За време на престојот, гостите сами ја одржуваат хигиената.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН, БЕЗ ПРЕВОЗ

Вила
JANIS MARIJA
21.06.
30.06.
30.06.
09.07.
09.07.
18.07.
18.07.
27.07.
27.07.
05.08.
05.08.
14.08.
14.08.
23.08.
23.08.
01.09.
01.09.
10.09.
10.09.
19.09.
број на ноќевања9999999999
Студио 02 наем160210225285325325325285225160
Студио 03 Наем180230250315350350350315240180
Апартман 04 наем215275295365395395395365295215

 • Климата е вклучена во цената