ШОК ЦЕНИ

ЕДИПСОС Грција лето 2020

Остров ЕВИА

Едипсос Грција (остров Евиа), втор остров по големина во Грција, со 180км должина и нешто помал од Крит. Пристигнувањето до островот е многу едноставно, од правецот на северна Грција се патува спрема Атина па до градот Глифа од каде се заминува со траект до Агиокампоса.

 • ВИЛA KYPRIANOS - ЕДИПСОС
 • ЦЕНИ И ТЕРМИНИ
 • ФОТОГРАФИИ
 • МАПА

Вилата се наоѓа на 200 метри од море, и 500 метри од шеталиштето во Едипсос. Во нејзина близина има доста ресторани, кафе-барови, продавници итн. Поседува двокреветни, трокреветни и четворокреветни студија опремени со кујнски дел, тераса, ТВ, купатило, клима (со доплата). Постелнината се менува на половина смена. За време на престојот, гостите сами ја одржуваат хигиената.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН, БЕЗ ПРЕВОЗ

Вила
KYPRIANOS
21.06.
30.06.
30.06.
09.07.
09.07.
18.07.
18.07.
27.07.
27.07.
05.08.
05.08.
14.08.
14.08.
23.08.
23.08.
01.09.
01.09.
10.09.
10.09.
19.09.
број на ноќевања9999999999
Студио 02 наем160210225285325325325285225160
Студио 03 наем180230250315350350350315240180
Студио 04 наем215275295365395395395365295215

 • Климата се доплаќа 5 евра по студио од ден

 • ВИЛA VALKANIOTI - ЕДИПСОС
 • ЦЕНИ И ТЕРМИНИ
 • ФОТОГРАФИИ
 • МАПА

Вилата се наоѓа на 100 метри од море на блага угорница. Поседува двокреветни студија со кујнски дел, тераса, ТВ, купатило и клима (вклучена во цена). Постелнината се менува на половина смена. За време на престојот, гостите сами ја одржуваат хигиената.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН, БЕЗ ПРЕВОЗ

Вила
VALKANIOTI
21.06.
30.06.
30.06.
09.07.
09.07.
18.07.
18.07.
27.07.
27.07.
05.08.
05.08.
14.08.
14.08.
23.08.
23.08.
01.09.
01.09.
10.09.
10.09.
19.09.
број на ноќевања9999999999
Студио 02 наем160210225285325325325285225160
Студио 03 наем180230250315350350350315240180

 • Климата е вклучена во цената

 • ВИЛA KATARINA - ЕДИПСОС
 • ЦЕНИ И ТЕРМИНИ
 • ФОТОГРАФИИ
 • МАПА

Вилата се наоѓа на 200 метри од море. Располага со двокреветни и трокреветни студија опремени со кујнски дел, тераса, ТВ, купатило и клима (вклучена во цена). Постелнината се менува на половина смена За време на престојот, гостите сами ја одржуваат хигиената.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН, БЕЗ ПРЕВОЗ

Вила
KATARINA
21.06.
30.06.
30.06.
09.07.
09.07.
18.07.
18.07.
27.07.
27.07.
05.08.
05.08.
14.08.
14.08.
23.08.
23.08.
01.09.
01.09.
10.09.
10.09.
19.09.
број на ноќевања9999999999
Студио 02 наем160210225285325325325285225160
Студио 03 наем180230250315350350350315240180

 • Климата е вклучена во цената

 • ВИЛA KATARINA 2 - ЕДИПСОС
 • ЦЕНИ И ТЕРМИНИ
 • ФОТОГРАФИИ
 • МАПА

Вилата се наоѓа на 300 метри од море. Располага со двокреветни и трокреветни студија опремени со кујнски дел, тераса, ТВ, купатило и клима (вклучена во цена). Постелнината се менува на половина смена За време на престојот, гостите сами ја одржуваат хигиената.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН, БЕЗ ПРЕВОЗ

Вила
KATARINA 2
21.06.
30.06.
30.06.
09.07.
09.07.
18.07.
18.07.
27.07.
27.07.
05.08.
05.08.
14.08.
14.08.
23.08.
23.08.
01.09.
01.09.
10.09.
10.09.
19.09.
број на ноќевања9999999999
Студио 02 наем160210225285325325325285225160
Студио 03 наем180230250315350350350315240180

 • Климата е вклучена во цената