РАСПРОДАДЕНО

ШОК ЦЕНИ

ВЕЛИКА Грција лето 2022

Олимписка Ривиера

Велика Грција е мала туристичка населба која се наоѓа во регионот на Лариса (Тесалија) на околу 150 км јужно од Солун. Плажата во овој регион е долга 11 км и се протега низ три туристички населби, Велика, Сотирица и Агиокампос. Покрај шеталиштето во Велика и Агиокампос достапни се бројни продавници, ресторани, кафе барови и неколку клубови. Во Велика постои и медицински центар, аптека и банкомат. Мали туристички места без масовен туризам.

Вилата се наоѓа на 120 метри од плажата и главната улица. Располага со двокреветни студија опремени со кујнски дел, тераса-приземје, ТВ, купатило и клима(се доплаќа). Сите студија се на приземје. За време на престојот, гостите сами ја одржуваат хигиената.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН, БЕЗ ПРЕВОЗ

Вила
TONIA
17.06.
26.06.
26.06.
05.07.
05.07.
14.07.
14.07.
23.07.
23.07.
01.08.
01.08.
10.08.
10.08.
19.08.
19.08.
28.08.
28.08.
06.09.
06.09.
15.09.
15.09.
24.09.
број на ноќевања99999999999
Студио 02 наем150200215275315315315275215150130
  • Климата се доплаќа 5 евра по студио на ден

Вилата се наоѓа на 120 метри од плажата и главната улица. Располага со двокреветни студија опремени со кујнски дел, тераса-приземје, ТВ, купатило и клима(се доплаќа). Сите студија се на приземје. За време на престојот, гостите сами ја одржуваат хигиената.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН, БЕЗ ПРЕВОЗ

Вила
TONIA
17.06.
26.06.
26.06.
05.07.
05.07.
14.07.
14.07.
23.07.
23.07.
01.08.
01.08.
10.08.
10.08.
19.08.
19.08.
28.08.
28.08.
06.09.
06.09.
15.09.
15.09.
24.09.
број на ноќевања99999999999
Студио 02 наем150200215275315315315275215150130
  • Климата се доплаќа 5 евра по студио на ден

Вилата се наоѓа покрај море на помаклу од 30 метри. Поседува двокреветни студија, кујнски дел, тераса, ТВ, купатило, клима ( со доплата ). Студијата се наменети за сместување за две до три лица, поседуваат два француски кревети, но со помали димензии. Одговара за семејство со едно дете. Поседува убав двор, за заедничко дружење каде има можност за припрема на скара. За време на престојот, гостите сами ја одржуваат хигиената.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН, БЕЗ ПРЕВОЗ

Вила
KALLIOPI
17.06.
26.06.
26.06.
05.07.
05.07.
14.07.
14.07.
23.07.
23.07.
01.08.
01.08.
10.08.
10.08.
19.08.
19.08.
28.08.
28.08.
06.09.
06.09.
15.09.
15.09.
24.09.
број на ноќевања99999999999
Студио 02 наем150200215275315315315275215150130
  • Климата се доплаќа 5 евра на ден по студио

Вилата се наоѓа покрај море на помаклу од 30 метри. Поседува двокреветни студија, кујнски дел, тераса, ТВ, купатило, клима ( со доплата ). Студијата се наменети за сместување за две до три лица, поседуваат два француски кревети, но со помали димензии. Одговара за семејство со едно дете. Поседува убав двор, за заедничко дружење каде има можност за припрема на скара. За време на престојот, гостите сами ја одржуваат хигиената.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН, БЕЗ ПРЕВОЗ

Вила
KALLIOPI
17.06.
26.06.
26.06.
05.07.
05.07.
14.07.
14.07.
23.07.
23.07.
01.08.
01.08.
10.08.
10.08.
19.08.
19.08.
28.08.
28.08.
06.09.
06.09.
15.09.
15.09.
24.09.
број на ноќевања99999999999
Студио 02 наем150200215275315315315275215150130
  • Климата се доплаќа 5 евра на ден по студио

Вилата се наоѓа во самиот центар на местото, на околу 120 метри од плажата. Поседува двокреветни студија, кујнски дел, тераса, купатило. Постелнината се менува на половина смена. За време на престојот, гостите сами ја одржуваат хигиената. Напомена: Вила Афродита, не поседува клима уред.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН, БЕЗ ПРЕВОЗ

Вила
FOTIS
17.06.
26.06.
26.06.
05.07.
05.07.
14.07.
14.07.
23.07.
23.07.
01.08.
01.08.
10.08.
10.08.
19.08.
19.08.
28.08.
28.08.
06.09.
06.09.
15.09.
15.09.
24.09.
број на ноќевања99999999999
Студио 02 наем150200215275315315315275215150130
Студио 03 наем175225245310345345345310245175155
  • не поседува клима уред

Вилата се наоѓа на 100 метри од на главната улица и плажата. Одговара за фамилија со деца. Располага со двокреветни и трокреветни студија опремени со кујнски дел, тераса-приземје, ТВ, купатило. Вилата не поседува клима уед. За време на престојот, гостите сами ја одржуваат хигиената.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН, БЕЗ ПРЕВОЗ

Вила
FOTIS
17.06.
26.06.
26.06.
05.07.
05.07.
14.07.
14.07.
23.07.
23.07.
01.08.
01.08.
10.08.
10.08.
19.08.
19.08.
28.08.
28.08.
06.09.
06.09.
15.09.
15.09.
24.09.
број на ноќевања99999999999
Студио 02 наем150200215275315315315275215150130
Студио 03 наем175225245310345345345310245175155
  • не поседува клима уред