fbpx

НЕИ ПОРИ лето 2023 Грција

Олимписка Ривиера

9 НОЌЕВАЊА БЕЗ ПРЕВОЗ!

НЕИ ПОРИ лето 2023 Грција: Ексклузивното летувалиште се наоѓа во подножјето на планината Олимп. Долга и широка песочна плажа, убаво уредена, топло и чисто море, широки улици, голем број хотели, ресторани, кафе барови, супермаркети, пекари, забавен парк за деца. Близината на Платамона овозможува да дел од одморот го искористите за посета на оваа живописно место. За Вашиот одмор е одбрана вила која е во близина на плажата и нуди квалитет и конфор за целото време на престој.

НЕИ ПОРИ лето 2023 Грција | Олимписка ривиера | nei pori vila eftimija 2Вилата се наоѓа на 200 метри од плажата во новиот дел на Неи Пори. Поседува двокреветни и трокреветни студија, четворокреветни и петтокреветни дуплекс апартмани, кујнски дел, тераса, ТВ, купатило и клима(се доплаќа). За време на престојот, гостите сами ја одржуваат хигиената.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН, БЕЗ ПРЕВОЗ

Вила EFTIMIJA20.06.
29.06.
29.06.
08.07.
08.07.
17.07.
17.07.
26.07.
26.07.
04.08.
04.08.
13.08.
13.08.
22.08.
22.08.
31.08.
31.08.
09.09.
09.09.
18.09.
број ноќевања9999999999
Студио 02 наем250290330380410410410390290260
Студио 03 наем270310350395430430430410310280
Апартман 04 дуплекс наем390445465530530530510445420345
Апартман 05 дуплекс наем410470490555555555535470440360

  • Kлимата се доплаќа 5 евра од ден по студио/апартман

НЕИ ПОРИ лето 2023 Грција | Олимписка ривиера | Letovanje Nei Pori Filio 1Вилата се наоѓа на 250 метри од плажата во новиот дел на Неи Пори. Поседува двокреветни и трокреветни студија, четворокреветни и петокреветни дуплекс апартмани, кујнски дел, тераса, ТВ, купатило и клима(се доплаќа). За време на престојот, гостите сами ја одржуваат хигиената.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН, БЕЗ ПРЕВОЗ

Вила
FILIO
15.06.
24.06.
24.06.
03.07.
03.07.
12.07.
12.07.
21.07.
21.07.
30.07.
30.07.
08.08.
08.08.
17.08.
17.08.
26.08.
26.08.
04.09.
04.09.
13.09.
број на ноќевања9999999999
Студио 02 наем170220235295335335335295235170
Студио 03 наем195245265330365365365330265195
Апартман 04 дуплекс наем295365385465520520520465385295
Апартман 05 дуплекс наем315390410490540540540490410315

  • Kлимата се доплаќа 5 евра од ден по студио/апартман

email offers