РАСПРОДАДЕНО

ШОК ЦЕНИ

КОКИНО НЕРО Грција лето 2022

Олимписка Ривиера

Кокино Неро Грција е мала населба, сместена во подножјето на планината Оса, во областа Тесалија одалечено околу 40 км од Лариса и исто толку јужно од Неи Пори. Името на местото во превод значи “Црвена вода“ а го добива по минералните извори во околина. Убаво и мирно место со многу зеленило, идеално за одмор. Чисто море и многу топло со температура на вода до 27 степени. Местото поседува мал број продавници, пекари и ресторани.

Вилата се каректеризира со одлична локација, покрај самото море. Поседува двокреветни и трокреветни студија на приземје и први спрат, кујнски дел, тераса и купатило. Сите студија поседуваат по два француски кревети со помали димензии и може да се сместат две-три лица. Купатилата се со помали димензии од стандардните и се без туш кабина. За време на престојот, гостите сами ја одржуваат хигиената.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН, БЕЗ ПРЕВОЗ

Вила
LAKIS
17.06.
26.06.
26.06.
05.07.
05.07.
14.07.
14.07.
23.07.
23.07.
01.08.
01.08.
10.08.
10.08.
19.08.
19.08.
28.08.
28.08.
06.09.
06.09.
15.09.
15.09.
24.09.
број на ноќевања99999999999
Студио 02 наем150200215275315315315275215150130
Студио 03 наем175225245310345345345310245175155
  • Не поседува клима уред

Вилата се каректеризира со одлична локација, покрај самото море. Поседува двокреветни и трокреветни студија на приземје и први спрат, кујнски дел, тераса и купатило. Сите студија поседуваат по два француски кревети со помали димензии и може да се сместат две-три лица. Купатилата се со помали димензии од стандардните и се без туш кабина. За време на престојот, гостите сами ја одржуваат хигиената.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН, БЕЗ ПРЕВОЗ

Вила
LAKIS
17.06.
26.06.
26.06.
05.07.
05.07.
14.07.
14.07.
23.07.
23.07.
01.08.
01.08.
10.08.
10.08.
19.08.
19.08.
28.08.
28.08.
06.09.
06.09.
15.09.
15.09.
24.09.
број на ноќевања99999999999
Студио 02 наем150200215275315315315275215150130
Студио 03 наем175225245310345345345310245175155
  • Не поседува клима уред

Вилата се наоѓа на главната улица на околу 180 метри од море.  Поседува двокреветни и трокреветни студија, кујнски дел, тераса, ТВ, купатило и клима ( со доплата ). За време на престојот, гостите сами ја одржуваат хигиената.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН, БЕЗ ПРЕВОЗ

Вила
ANDROMAHI
17.06.
26.06.
26.06.
05.07.
05.07.
14.07.
14.07.
23.07.
23.07.
01.08.
01.08.
10.08.
10.08.
19.08.
19.08.
28.08.
28.08.
06.09.
06.09.
15.09.
15.09.
24.09.
број на ноќевања99999999999
Студио 02 наем150200215275315315315275215150130
Студио 03 наем175225245310345345345310245175155
  • Климата е вклучена во цената

Вилата се наоѓа на главната улица на околу 180 метри од море. Поседува двокреветни и трокреветни студија и четворокреветни апартмани, кујнски дел, тераса, ТВ, купатило и клима која е вклучена во цена.. За време на престојот, гостите сами ја одржуваат хигиената.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН, БЕЗ ПРЕВОЗ

Вила
ANDROMAHI
17.06.
26.06.
26.06.
05.07.
05.07.
14.07.
14.07.
23.07.
23.07.
01.08.
01.08.
10.08.
10.08.
19.08.
19.08.
28.08.
28.08.
06.09.
06.09.
15.09.
15.09.
24.09.
број на ноќевања99999999999
Студио 02 наем150200215275315315315275215150130
Студио 03 наем175225245310345345345310245175155
  • Климата е вклучена во цената