Нова година

Атина понуда за нова година

Нова година 2020 Атина – Монастираки – Пиреја

Вклучено: Посета на Монастираки и Пиреја, Превоз со туристички автобус, Две ноќевања со појадок во хотел РЕЗЕРВИРАЈ 1 ден: 29.12.2019 2 ден: 30.12.2019 3 ден: 31.12.2019 4 ден: 1.1.2020 5 ден: 2.1.2020 Поаѓање за Грција во 19.00 часот од Скопје, паркингот пред хотел Вип. Патот води преку граничниот премин Богородица – Евзони. Ноќно возење со …

Нова година 2020 Атина – Монастираки – Пиреја Read More »

Софија нова година понуда

Нова година 2020 Софија – новогодишен шопинг

Вклучено: Две ноќевања со појадок во хотел, Разгледување на Софија со водич, Превоз со туристички минибус/автобус РЕЗЕРВИРАЈ 1 ден: 30.12.2019 год. 2 ден: 31.12.2019 год. 3 ден: 1.1.2020 год. Поаѓање за Софија од Скопје во 06.30ч , паркингот пред хотел ВИП. Дневно патување до Софија со попатни паузи за одмор и царински формалности. Пристигнување во …

Нова година 2020 Софија – новогодишен шопинг Read More »

Букурешт

Нова година 2020 Букурешт – Синаја – Бран – Брашов – Снагов

Вклучено: Гратис излет до езерото Снагов, Вклучен превоз со туристички автобус, Две ноќевања со појадок во хотел, Разглед на Букурешт со локален водич РЕЗЕРВИРАЈ 1 ден: 29.12.2019 2 ден: 30.12.2019 3 ден: 31.12.2019 4 ден: 1.1.2020 5 ден: 2.1.2020 Поаѓање за Букурешт од Скопје на паркингот кај хотел Вип во 15.00 часот со туристички автобус. …

Нова година 2020 Букурешт – Синаја – Бран – Брашов – Снагов Read More »

Солун понуда за нова година

Нова година 2020 Солун – Паралија – Метеори – Воден

Вклучено: Превоз со туристички автобус, Две ноќевања со појадок во хотел во Паралија, Гратис излет до водопадите во Воден, Новогодишен шопинг во Солун и Космос РЕЗЕРВИРАЈ 1 ден: 31.12.2019 год. 2 ден: 1.1.2020 год. 3 ден: 2.1.2020 год. Поаѓање за Солун од Скопје на паркингот кај хотелот Вип во 05.00 часот со туристички автобус. Пристигнување …

Нова година 2020 Солун – Паралија – Метеори – Воден Read More »

Нова година 2020 Будва – Дубровник – Котор

Вклучено: Гратис излет до Котор и посета на Св. Стефан, Две ноќевања во приватно сместување, Две ноќевања со појадок во хотелско сместување, Превоз со туристички автобус, Новогодишен концерт со Здравко Чолиќ и Цеца РЕЗЕРВИРАЈ 1 ден: 30.12.2019 год. 2 ден: 31.12.2019 год. 3 ден: 1.1.2020 год. 4 ден: 2.1.2020 год. Поаѓање за Будва од Скопје …

Нова година 2020 Будва – Дубровник – Котор Read More »