8 март

8 МАРТ во Кападокија

8 МАРТ во Кападокија – Анкара – Бурса

СИГУРНА РЕАЛИЗИАЦИЈА! Автобуски превоз 4 Ноќевања во хотел со појадок Разглед на Анкара со туристички водич Разглед на Бурса со туристички водич Пакет дводневно разгледување на Кападокија РЕЗЕРВИРАЈ Име и презиме Дестинација —ОпатијаЗлатиборКападокијаВиена Број на возрасни патници Број на деца 0-2 години Број на деца од 2-12 години Телефонски Број 1 ден: 4.3.2020 2 ден: …

8 МАРТ во Кападокија – Анкара – Бурса Read More »

8 март во Опатија

8 март во Опатија

СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА! Автобуски превоз 2 Ноќевања со појадок Разглед на Загреб со локален водич Излет Плитвички езера РЕЗЕРВИРАЈ Име и презиме Дестинација —ОпатијаЗлатиборКападокијаВиена Број на возрасни патници Број на деца 0-2 години Број на деца од 2-12 години Телефонски Број 1 ден: 5.3.2020 2 ден: 6.3.2020 3 ден: 7.3.2020 4 ден: 8.3.2020 5 ден: 9.3.2020 …

8 март во Опатија Read More »

Златибор

8 март во Златибор (вклучена осмомартовска вечера со музика)

СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА! Автобуски превоз 2 Ноќевања со појадок Вклучена Осмомартовска вечера со музика во ресторан Разгледување на Сирогојно со локален водич Посета на Врњачка Бања РЕЗЕРВИРАЈ Име и презиме Дестинација —ОпатијаЗлатиборКападокијаВиена Број на возрасни патници Број на деца 0-2 години Број на деца од 2-12 години Телефонски Број 1 ден: 5.3.2020 2 ден: 6.3.2020 3 …

8 март во Златибор (вклучена осмомартовска вечера со музика) Read More »

Виена

8 МАРТ во Виена

СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА! Автобуски превоз 2 Ноќевања со појадок Разглед на Виена со локален водич Посета на Дворецот Белведере и забавниот парк Пратер Посета на Designer Outlet Parndorf РЕЗЕРВИРАЈ Име и презиме Дестинација —ОпатијаЗлатиборКападокијаВиена Број на возрасни патници Број на деца 0-2 години Број на деца од 2-12 години Телефонски Број 1 ден: 6.3.2020 2 ден: …

8 МАРТ во Виена Read More »

Букурешт

8 МАРТ во Букурешт – Бран – Брашов

Автобуски превоз 2 Ноќевања со појадок Разглед на Букурешт со локален водич Посета на Кралскиот Дворец Пелеш, Дворецот на Дракула и Брашов РЕЗЕРВИРАЈ Име и презиме Дестинација ОпатијаЗлатиборКападокијаВиена Број на возрасни патници Број на деца 0-2 години Број на деца од 2-12 години Телефонски Број 1 ден: 5.3.2020 2 ден: 6.3.2020 3 ден: 7.3.2020 4 …

8 МАРТ во Букурешт – Бран – Брашов Read More »