proinfo

Нова година 2022 Букурешт

Нова година 2022 Букурешт – Синаја – Бран – Брашов – Снагов

Нова година 2022 Букурешт – Синаја – Бран – Брашов – Снагов ПОСЕТА НА СНАГОВ (ГРОБОТ НА ДРАКУЛА) РЕЗЕРВИРАЈ 1 ден: 30.12.2021 2 ден: 31.12.2021 3 ден: 1.1.2022 4 ден: 2.1.2022 Поаѓање за Букурешт во 13:00 часот од Штип, паркингот пред Новата Пошта, во 15.00 часот од Скопје, паркингот пред хотел ВИП. Ноќно патување преку …

Нова година 2022 Букурешт – Синаја – Бран – Брашов – Снагов Read More »

Нова година 2022 Солун – Паралија – Метеори – Воден

Нова година 2022 Солун – Паралија – Метеори – Воден НОВОГОДИШЕН ШОПИНГ РЕЗЕРВИРАЈ 1 ден: 31.12.2021 год. 2 ден: 1.1.2022 год. 3 ден: 2.1.2022 год. Поаѓање за Солун од Скопје на паркингот кај хотелот Вип во 05.00 часот со туристички автобус. Пристигнување во Солун околу 10.00 часот, следува панорамско разгледување на градот со посета на …

Нова година 2022 Солун – Паралија – Метеори – Воден Read More »

Нова година 2022 Будва – Тиват – Котор

Нова година 2022 Будва – Тиват – Котор НОВОГОДИШНИ КОНЦЕРТИ СО ЏИБОНИ И ЛЕПА БРЕНА ГРАТИС ИЗЛЕТ ДО ОСТРОШКИ МАНАСТИР РЕЗЕРВИРАЈ 1 ден: 30.12.2021 год. 2 ден: 31.12.2021 год. 3 ден: 1.1.2022 год. 4 ден: 2.1.2022 год. Поаѓање за Будва од Скопје на паркингот кај хотелот Вип во 23.00 часот со туристички автобус. ( Поаѓања …

Нова година 2022 Будва – Тиват – Котор Read More »