proinfo

Нова година 2022 Белград – Нови Сад

Нова година 2022 Белград – Нови Сад ФАКУЛТАТИВЕН ИЗЛЕТ ДО НОВИ САД РЕЗЕРВИРАЈ 1 ден: 31.12.2021 год. 2 ден: 1.1.2022 год. 3 ден: 2.1.2022 год. Поаѓање за Србија во  00:30 часот од Штип, паркингoт пред Новата Пошта, во  02:00 часот од Скопје, паркингот пред хотел ВИП. Патот води преку граничниот премин Табановце со попатни паузи …

Нова година 2022 Белград – Нови Сад Read More »

Платамона Грција

ПЛАТАМОНА – ОЛИМПИСКА РИВИЕРА | ШОК ЦЕНИ Грција

ШОК ЦЕНИ ПЛАТАМОНА Грција лето 2021 Олимписка Ривиера РЕЗЕРВИРАЈ Име и презиме Дестинација —БУДВА ХИТ ПАКЕТВЕЛИКА – ШОК ЦЕНИВРАХОС – ШОК ЦЕНИЕДИПСОС – ШОК ЦЕНИКОКИНО НЕРО – ШОК ЦЕНИКРФЛЕФКАДАЛЕФКАДА – ШОК ЦЕНИНЕИ ПОРИ – ШОК ЦЕНИОЛИМПИК БИЧ – ШОК ЦЕНИПАРГА – ШОК ЦЕНИПАРГАПЕФКИ – ШОК ЦЕНИПИЛИОНПЛАТАМОНА – ШОК ЦЕНИПОЛИХРОНО – ШОК ЦЕНИСИВОТА – ШОК ЦЕНИСИВОТАТАСОС …

ПЛАТАМОНА – ОЛИМПИСКА РИВИЕРА | ШОК ЦЕНИ Грција Read More »

Олимпик бич Грција

ОЛИМПИК БИЧ – ОЛИМПИСКА РИВИЕРА | ШОК ЦЕНИ Грција

ШОК ЦЕНИ ОЛИМПИК БИЧ Грција лето 2021 Олимписка Ривиера РЕЗЕРВИРАЈ Име и презиме Дестинација —БУДВА ХИТ ПАКЕТВЕЛИКА – ШОК ЦЕНИВРАХОС – ШОК ЦЕНИЕДИПСОС – ШОК ЦЕНИКОКИНО НЕРО – ШОК ЦЕНИКРФЛЕФКАДАЛЕФКАДА – ШОК ЦЕНИНЕИ ПОРИ – ШОК ЦЕНИОЛИМПИК БИЧ – ШОК ЦЕНИПАРГА – ШОК ЦЕНИПАРГАПЕФКИ – ШОК ЦЕНИПИЛИОНПЛАТАМОНА – ШОК ЦЕНИПОЛИХРОНО – ШОК ЦЕНИСИВОТА – ШОК …

ОЛИМПИК БИЧ – ОЛИМПИСКА РИВИЕРА | ШОК ЦЕНИ Грција Read More »

Неи Пори Грција

НЕИ ПОРИ – ОЛИМПИСКА РИВИЕРА | ШОК ЦЕНИ Грција

ШОК ЦЕНИ НЕИ ПОРИ Грција лето 2021 Олимписка Ривиера РЕЗЕРВИРАЈ Име и презиме Дестинација —БУДВА ХИТ ПАКЕТВЕЛИКА – ШОК ЦЕНИВРАХОС – ШОК ЦЕНИЕДИПСОС – ШОК ЦЕНИКОКИНО НЕРО – ШОК ЦЕНИКРФЛЕФКАДАЛЕФКАДА – ШОК ЦЕНИНЕИ ПОРИ – ШОК ЦЕНИОЛИМПИК БИЧ – ШОК ЦЕНИПАРГА – ШОК ЦЕНИПАРГАПЕФКИ – ШОК ЦЕНИПИЛИОНПЛАТАМОНА – ШОК ЦЕНИПОЛИХРОНО – ШОК ЦЕНИСИВОТА – ШОК …

НЕИ ПОРИ – ОЛИМПИСКА РИВИЕРА | ШОК ЦЕНИ Грција Read More »

Кокино неро Грција 2020

КОКИНО НЕРО – ОЛИМПИСКА РИВИЕРА | ШОК ЦЕНИ Грција

ШОК ЦЕНИ КОКИНО НЕРО Грција лето 2021 Олимписка Ривиера РЕЗЕРВИРАЈ Име и презиме Дестинација —БУДВА ХИТ ПАКЕТВЕЛИКА – ШОК ЦЕНИВРАХОС – ШОК ЦЕНИЕДИПСОС – ШОК ЦЕНИКОКИНО НЕРО – ШОК ЦЕНИКРФЛЕФКАДАЛЕФКАДА – ШОК ЦЕНИНЕИ ПОРИ – ШОК ЦЕНИОЛИМПИК БИЧ – ШОК ЦЕНИПАРГА – ШОК ЦЕНИПАРГАПЕФКИ – ШОК ЦЕНИПИЛИОНПЛАТАМОНА – ШОК ЦЕНИПОЛИХРОНО – ШОК ЦЕНИСИВОТА – ШОК …

КОКИНО НЕРО – ОЛИМПИСКА РИВИЕРА | ШОК ЦЕНИ Грција Read More »

Велика Грција

ВЕЛИКА – Олимписка ривиера | ШОК ЦЕНИ Грција

ШОК ЦЕНИ ВЕЛИКА Грција лето 2021 Олимписка Ривиера РЕЗЕРВИРАЈ Име и презиме Дестинација —БУДВА ХИТ ПАКЕТВЕЛИКА – ШОК ЦЕНИВРАХОС – ШОК ЦЕНИЕДИПСОС – ШОК ЦЕНИКОКИНО НЕРО – ШОК ЦЕНИКРФЛЕФКАДАЛЕФКАДА – ШОК ЦЕНИНЕИ ПОРИ – ШОК ЦЕНИОЛИМПИК БИЧ – ШОК ЦЕНИПАРГА – ШОК ЦЕНИПАРГАПЕФКИ – ШОК ЦЕНИПИЛИОНПЛАТАМОНА – ШОК ЦЕНИПОЛИХРОНО – ШОК ЦЕНИСИВОТА – ШОК ЦЕНИСИВОТАТАСОС …

ВЕЛИКА – Олимписка ривиера | ШОК ЦЕНИ Грција Read More »

Парга Грција Шок цени

ПАРГА – Јонски брег | ШОК ЦЕНИ Грција

ШОК ЦЕНИ ПАРГА Грција лето 2021 Јонски брег РЕЗЕРВИРАЈ Име и презиме Дестинација —БУДВА ХИТ ПАКЕТВЕЛИКА – ШОК ЦЕНИВРАХОС – ШОК ЦЕНИЕДИПСОС – ШОК ЦЕНИКОКИНО НЕРО – ШОК ЦЕНИКРФЛЕФКАДАЛЕФКАДА – ШОК ЦЕНИНЕИ ПОРИ – ШОК ЦЕНИОЛИМПИК БИЧ – ШОК ЦЕНИПАРГА – ШОК ЦЕНИПАРГАПЕФКИ – ШОК ЦЕНИПИЛИОНПЛАТАМОНА – ШОК ЦЕНИПОЛИХРОНО – ШОК ЦЕНИСИВОТА – ШОК ЦЕНИСИВОТАТАСОС …

ПАРГА – Јонски брег | ШОК ЦЕНИ Грција Read More »

Лефкада Грција Нидри

ЛЕФКАДА, Нидри – Јонски брег | ШОК ЦЕНИ Грција

ШОК ЦЕНИ ЛЕФКАДА Грција лето 2021 Нидри, Јонски брег РЕЗЕРВИРАЈ Име и презиме Дестинација —БУДВА ХИТ ПАКЕТВЕЛИКА – ШОК ЦЕНИВРАХОС – ШОК ЦЕНИЕДИПСОС – ШОК ЦЕНИКОКИНО НЕРО – ШОК ЦЕНИКРФЛЕФКАДАЛЕФКАДА – ШОК ЦЕНИНЕИ ПОРИ – ШОК ЦЕНИОЛИМПИК БИЧ – ШОК ЦЕНИПАРГА – ШОК ЦЕНИПАРГАПЕФКИ – ШОК ЦЕНИПИЛИОНПЛАТАМОНА – ШОК ЦЕНИПОЛИХРОНО – ШОК ЦЕНИСИВОТА – ШОК …

ЛЕФКАДА, Нидри – Јонски брег | ШОК ЦЕНИ Грција Read More »

Сивота Грција шок цени

СИВОТА – Јонски брег | ШОК ЦЕНИ Грција

ШОК ЦЕНИ СИВОТА Грција лето 2021 Јонски брег РЕЗЕРВИРАЈ Име и презиме Дестинација —БУДВА ХИТ ПАКЕТВЕЛИКА – ШОК ЦЕНИВРАХОС – ШОК ЦЕНИЕДИПСОС – ШОК ЦЕНИКОКИНО НЕРО – ШОК ЦЕНИКРФЛЕФКАДАЛЕФКАДА – ШОК ЦЕНИНЕИ ПОРИ – ШОК ЦЕНИОЛИМПИК БИЧ – ШОК ЦЕНИПАРГА – ШОК ЦЕНИПАРГАПЕФКИ – ШОК ЦЕНИПИЛИОНПЛАТАМОНА – ШОК ЦЕНИПОЛИХРОНО – ШОК ЦЕНИСИВОТА – ШОК ЦЕНИСИВОТАТАСОС …

СИВОТА – Јонски брег | ШОК ЦЕНИ Грција Read More »